ninja 250r hakkında ?

acaba hangisi daha dolgun duruyor merak ediyorum şu ana kadar sadece internet üzerinden araştırma yaptım akrapoviç bi egzos takılı bi ninja 250 gayet iyi gibi görünüyor hiç canlı olarak göremedim parayı elime alınca ikisinide görüp öyle almayı düşünüyorum ama büyük ihtimal ninja diyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu bazı ları niye bu kadar yalan yazıyor...Üşenmiyor,,erinmiyordamı..Milletin ona şeyiyle güldüğünün farkında değilmi..Cıbır yırtsan 145 yapar..oda çok uzun inişlerde..değil motora nos..kendine nos takıp patlatsa gitmez...

Ha Ninja. zx 250 gerçekten çok güzel makina..

Aynı boydayız ve kilom 60.
Kawasakide gayet rahat ettim fakat çok kısa bir turdu. hyo gt250r ondan daha yüksek bir motor. Ayağım tamamen yere oturmasada beni rahatsız edecek bir durum olmadı.
Dediğim gibi kawasaki biraz daha alçak ayak tam oturuyor yalnız birçok motorda olabileceği gibi ters eğime denk geldimi sıkıntı olabilir. Oda cruiser makinede bile sorun oluyor bazen.

Bence çok rahat edersin

ben 45 gün evel aldım kardeş 4000 peşin 630 12 ay taksitle 11500 e geldi nakitte 10800 civarı ama euro düşük 10500 e kapatırsın biraz pazarlık yap

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 ----------

bir tavsiye siyahı cok güzel duruyo ama gece gözükmüyo birde üzerine konan tozla başetmek cok zor bilgine

Merhaba nerden aldın acaba :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar