ninja 250 r

yaz sonunda ninja 250r almak istiyorum bana fazla masraf yapmaması lazım üni ögrencisiyim 3 sene filan binicem ama temiz ninja icin ne kadar para lazım nası anlıcam temiz olucagını filan hiçbirbilgim yok yardım ederseniz sevinirim

Nfs

250 cc lik ninjalar 2010 yılı ve sonrası bulabilirsin türkiyede.8500 tl den.başlar fiyatı ...1-2 senelik motor bulabilrsin fakat o kadar bütçen varmı?

8 civarı bi bütcem var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:40 ----------

sıkıntıda orda ztn 8 civarı bi bütceyle temiz bi motor bulabilirmiyim orası kafamı karıstırıyor

honda cbr nin ikinci eli 10500 olunca ninjanın ikinci elleri 9 bin olması çok doğal
temiz motor 8500 den sonra başlıyor. biraz daha para biriktirirsen alabilirsin

bir arkadaşım aldı geçenlerde istanbuldan, 17 binde olması lazım 7500 tl ye. bence ederide odur. fakat rengi yeşil ben hiç beğenmedim. makinası sağlam saat gibi çalışıyor. bomboş motor üzerinde hiç ekstrası yok. ilanları takip et siyahı güzel duruyor. bir ara siyah renk üzerinde zenon far, twobrothers carbon egzozlusunu 7500 e sattılar. keşke sezon açılmadan niyetlenseydin, o elindeki parayla canavar gibi motor alırdın.

ya zaten sezon bitince alıcam ben yazın sonu gibi.şimdilik ön bilgi almaya calısıyorum ne kadar param olması lazım filan die ama bu arada uygun bişi düşerse kaçırmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar