nikelaj üstündeki sararma

arkadaslar yeni aldıgım mct nin nikelajlı yerlerının ust kısmında gunes goren yer gıbı dusunun sararmalar var sanki cila dokmussunuz o cilada yavastan kalkmıs gibi cok ppis göruntu parlasın temizlendin diye gittim 20 tl verip kucucuk bi krom nıkelaj parlatıcı aldım ( turtle wax metal polısh ) alet sadece minnack nota olan 2 tane kahve rengi lekeyi aldı nasıl temizleye bilirm birde egzoz parlamıyor onada uyguladım oda duzelmedi yardım edermiiniz

Plastik üzeri krom görünümlü boya ise pek düzeltme şansın yok, sarardığı gibi kalır. Metal üzeri krom olsaydı sararma olmazdı anca paslanırdı, onu da pas sökücü spreyle ovalayarak geçirirdin.

hadi ya simdi butun plastikleri değişmekmi gerek motor pisti almadan once temizlerim binerim diye ucuza aldım fakat olmıck ısse ooo ooo :farao:

Güzel bi metalik gri sprey boya alıp boyarsın parçaları görüntüsü çok rahatsız ediyosa.

Valal gerçek krom kaplama çok maliyetli bir iş yani çoğunlukla krom kaplama olmuyor.Mengu16 ' nın dediği gibi plastik veya metal üzerine boya oluyor. Gerçek krom zaten sararma yapmaz hatta paslanma falanda zor. Takı işiyle uğraşıyoruz ordan aşinayım biraz. Krom kaplama bir yüzük çoğundan dayanıklı oluyor gümüşten bile hgümüş zamanla kararırken rengi solarken krom kaplama ilk günkü gibi duruyor. Falan filan işte.

Bu nedenle düzeltmenizde zor parça ucuzsa yenileyin gitsin :)

krom boyalar dandikten birsey oluyor gri duruyor parcalar ucuz ama cok parca olunca pahalı oluyor =)

1 far
1 gösterge
1 benzin kapagı
4 depo grenajı
1 koruma demiri =)

hayırlı olsun yeni motorun cup dan sonra çok iyi gelmiştir bende jinlun vardı seneler önce 404 met-par kullanırdım çillenmeleri falan yok ederdi ışıl ışıl olurdu bi dene istersen

sağolasın son hızı yetmıyor ama cekısı hıc degılse ıyı dik yokusta 2 kısı 70 göruyor yeter =) urun sarı lekelerı cıkartırmı acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar