o bilgiler nikelajı parlatmak için kullanıkları motor efsanaerli bence yok kola yok soda ilginç yani eğer inandıkları asitin gerekli temizliği yapıcağıysa daha etkin çözüm yolları mevcuttur. ama senenin sorun baya farklı bence pasla leke bir değildir.merhaba ben daha yeni motor aldım.motor sevdası yeni başladı yani ilk başta öğrenim olayı die mondial mct 250 aldım ikinci el ama ayak koruması denilio heralde orası çok paslı bu sölediğiniz yöntemlerle gider mi paslar şimdiden teşekkürler
direk benzinle sil.
Benzin ve tiner temizlikte kullanılmaz pas yapar mazot desen olur.
Şu ana kadar ben kesin çözüm söyleyen biri çıkmadı, lekeyi çıkartan bir solüsyon varmı gerçekten???? parlatmasını söylemiyorum!!!! yada yaawwwwww bıırrraaaaaakkk yaaaauuwwwww yenisi ile değiştir..........
hocam mazot yağlıdır . en kralı benzindir uçar gider . mazot egsozda yapısır kalırsa sıcaktan yanabilir
MeTaL, senınde uykun gelmiş gidin yatın yaaa 2 ay önceki topic leri kurcalamayın ala ala :cherry:
Sabah sabah ne uğraştım yav şu 404 le. Eksozu 3 e bölelim. Ful küflü, parçalı bulutlu küflü,404 çıkartıyor benim BMW nin iki egsoztu kapkaraydı 3 saatlik bir el emeği ile %80 civarı bir temizlik elde ettim daha uğraşsaydım cıncık gibin olurdu.