Nikelaj Parlatımı Yardım

Motosikletimi boyuyorum hata su anda zımpara cekılı :) fakat nikelajları kendi çözümümle parlatabilirmiyim bunun bir çaresi varmıdır acaba nikelaj boyalar oluyo denedim daha once ama randıman vermiyor pille falan parlatmalar oluyomus bu konuda yöntem bilen varmı?yardımcı olmaya calısanlara sımdıden cok tesekkurleR...

nikelaj kaplatmakmı istiyorsun, eger sadece parlatmaksa turtle wax ın parlatıcısı var nikelaj pastası yazıodu sanırım celik krom her yerde kullanabilrsin metal olan

ya boyasını falan denedım ama bi işe yaramadı ayakkabı gelen yerlerde küflenen ve solmuş yerler var bayadır uğraşıyordum motosıkletı boyamısken oralarada bi çare bulayım diyorum tşkler...

Ben Henkel firmasının nikel parşatıcısını almıştım..Fena değildi çok daha ucuz ve kaliteli idi... diş macunu kutusu gibi mor renkli kutularda satılmaktadır..

Herhangi bir nalburdan dış macunu gibi tüpün içinde 2,5 veye 3 TL bedelle Henkel veya muadili firma ürünü olan Krom parlatıcısı alıp bezle sürerek ovalaya ovalaya parlatırsın..

cvplarınız ıcın tşkler motosıkletı komple boyadım bugun nikelaj yerlerede metalic boya attım orjınal kadar olmasada Güzel olduuu (x

Pasta ile iyice temizle üzerinde hiç bişey kalmıyacak şekilde sil (su özellikle) bula bilirsen kavil al...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar