Nikelaj Makina Temizligi

Motorum her yeri nikelaj oldugu icin yikadigimda her yeri leke oluyor ve egzoz sicaken bez yapisti putur putur lekeler kaldi motor en iyi sekilde nasil parlar Yardimci Olurmusunuz

arexons speed folish hızlı cila.Yıkadıktan sonra bunu sık motorun heryerine ve lifli bezle sil güzelce.İnanamıycaksın.Motorun çamur olmadığı sürece de yıkama bunu sık ve sil yeterli.

arexons speed folish hızlı cila.Yıkadıktan sonra bunu sık motorun heryerine ve lifli bezle sil güzelce.İnanamıycaksın.Motorun çamur olmadığı sürece de yıkama bunu sık ve sil yeterli.

Müdür nerden temin ediyorsun bunu?
Ben arexons'un macun gibi olan parlatıcısını kullanıyorum ama, bu bahsettiğini görmedim hiç. Şimdi kısa bi taradım internette ama tr satışı çarpmadı gözüme

gitti gidiyor.com ve metrodan aldım.Bİr de bir abim ankaradan getirtmişti.Hatta bugün metroya gittim orada gördüm tekrar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kromlu vb. yüzeylerde bundan iyi parlatıcı bulacağınızı sanmıyorum.

oA5Okk.jpg
[/url][/IMG]

Üstteki metylan dan 2 tane aldım, hatta 15 dakika önce kargosu geldi.Beklediğimden iyimiş.tanesi 7 tl tekzennin internet sitesinden aldım .Kargo dahil 2 kutusu 22 tl ye geldi.Bu soğukda tekzene gidip benzin yaktığına değmez ver siparişi evine geliversin.

Merhaba

Motorum her yeri nikelaj oldugu icin yikadigimda her yeri leke oluyor ve egzoz sicaken bez yapisti putur putur lekeler kaldi motor en iyi sekilde nasil parlar Yardimci Olurmusunuz

nasıl heryeri nikelaj komple mi bi foto atabilirmisin bi bakayım güzel olmuşsa ve fiyatı uygun ise belki ben de yaptırırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar