Nikahtan çıkanların arasına motosiklet daldı Feci kaza

Maltepe Sahilyolu'nda meydana gelen kazada nikahtan çıkan anne, kız ve bir yakınlarına motosiklet çarptı. Kazada anne hayatını kaybederken kızı ve yakını yaralandı. Ölen kadından geriye,nikahta giydiği kırmızı ayakkabılar kaldı
fft2mm3313338.jpg

fft7_mf3313353.Jpeg

fft7_mf3313355.Jpeg

fft7_mf3313347.Jpeg

Kaza saat 14.30 sıralarında Maltepe Sahilyolu'nda Küçükyalı Evlendirme Dairesi önünde meydana geldi. Bir yakınının nikahından çıkan Azerbaycan uyruklu Hale Çakıcı, yanında kızı Damla Çakıcı (4) ve akrabası Selma Halıcı'yla (49) birlikte sahil yolunda yolun karşı tarafına geçmek istedi.

BİR OTOMOBİLLE YARIŞIYORDU

İddialara göre bir otomobille yarışan motosikletin sürücüsü Ozan Şimşek (30), Hale Çakıcı ve kızı Damla ile akrabalarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle üç kişi yola savrulurken motosiklet sürücüsü de yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Hale Çakıcı'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Damla Çakıcı ve halası Selma Halıcı ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

GERİYE KIRMIZI AYAKKABILAR KALDI

Üzerinde plakası bulunmayan motosikletin sürücüsü de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Hale Çakıcı'nın cesedi polis ekipleri tarafından ceset torbasıyla örtülürken, cesedinin hemen yanı başında, nikahta giydiği kırmızı ayakkabıların durması dikkat çekti.

Hale Çakıcı'nın bir yakını kazayla ilgili olarak, "Nikahtan çıkıp eve gitmek isterlerken motosikletle düğün arabası kapışmış, motosiklet burada vuruyor" diye konuştu.

DHA

Sahil yolunda denetim yok Motorcusu Araba Kullananımı Dersin Azrail Gibi sürüyorlar. ALLAH RAHMET EYLESİN Korkunc acı bir durum Aileleri Lanetle Anacak Motosikletlileri.

Değer mi be. Bitti işte buraya kadarmış. 15 20 bin denkleştiren SS motor alıp caddeleri de yarış pisti bellerse olacağı bu. Haberlerde gördüm de içim cız etti.

Yazık olmuş kadına allah rahmet elesin sürücüye işllh ömür boyu hapis verirler

Plakası bile yok, söyleyecek söz de yok...
Ama burayı okuyan herkese çıkaracak bir ders var !

ehliyeti de yoktur nasılsa forumda ehliyetsiz gezdikleriyle övünen ARKADAŞLAR var.

böyle cahilleri,pistlerde görmek isteriz.
kızının en mutlu gününde hayata veda etmek
zorunda kalan bir anne,en mutlu gününde ki
acıyı ömür boyu unutamayacak bir genç kız.
sebep kendisini ve diğer insanların hayatını
hiçe sayan bir apaçi sözde motorcu.

İnşallah kendiside geberir yada sakat kalırda başkalrın başını yakmaz bir daha. Allah belasını versin kadına yazık değilmi. Yani amaç nedir kimin si...de senin motorun hızı artis şerefsiz.

Haberlerde izledim üzüldüm gerçekten. Motosikletli düğüne gelmiş ön grenaj da havlu bağlı çünkü. Tabi televizyonda gördüm o havluyu burada gözükmüyor. Vatandaşın biri "Gelin arabasıyla yarışıyorlarmış galiba" dedi o daha da çok acıttı.

Hastane'de tedavi gören yaralılara acil şifalar diliyorum...Ölen genç kadına da ^^ALLAH'tan^^ rahmet diliyorum...

bunlara da apaci denilir giderler motor alirlar insanin gectigi bir yolda hiz yapilir mi gecenin bir yarisi cik otobana istedigin kadar bas

Geçen aylarda da maltepe sahilde bir kaza olmuştu sürücü polisten kaçarken genç bir kızı ezip öldürmüştü ve olaydan sonra kaçıp ertesi gün teslim olmuştu sonra ne oldu dersiniz katili serbest
bıraktılar.Niye polisten kaçtı kesin alkollüydü ve sabah teslim oldu çünkü alkolün etkisi geçti .Malltepe sahilyolu tam bir yarış yolu sport otomobiller ve racingler dip gaz gidiyor o yolda daha çok canlar yanlar

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Düğün konvoyu , sünnet konvoyu , asker uğurlama konvoyu , protesto konvoyu v.b.

Bazı kardeşlerimiz maalesef konvoyun amacını unutup kendi kişisel şovlarını yapmaya başlayınca işler yolundan çıkıyor.

Maalesef durum sadece motosikletler ile sınırlı değil otomobil , minibüs , kamyonet hatta kamyon la aynı şova girişenler yüzünden her yıl yüzlerce kişi ölüyor.

Allah rahmet eylesin kadıncağıza...

Düğün konvoyu , sünnet konvoyu , asker uğurlama konvoyu , protesto konvoyu v.b.

Bazı kardeşlerimiz maalesef konvoyun amacını unutup kendi kişisel şovlarını yapmaya başlayınca işler yolundan çıkıyor.

Maalesef durum sadece motosikletler ile sınırlı değil otomobil , minibüs , kamyonet hatta kamyon la aynı şova girişenler yüzünden her yıl yüzlerce kişi ölüyor.

Allah rahmet eylesin kadıncağıza...

haklısın vallahi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar