nikahta kortej

1) Draggy ve Yasmin
2) R_E_B_E_L ve Banu
3) Raphae1
4) BBelt
5)...

Off Devrimcim Muhterem biliyor gelemeyeceğimizi nikaha o yüzden katılamıyoruz ne yazık ki :pr:

Çocukluk arkadaşımın düğünüyle çakışıyor hem nikah şahidiyim hem gelin arabası şöförüyüm yoksa bir fırsatını bulur ikisine de gitmeye çalışırdım.

Sağolsun Muhterem ve Özlem benim nikahta kortejin en önündeydiler bende onların nikahında kortejde olmayı o kadar çok isterdim ki :salut:

Off Devrimcim Muhterem biliyor gelemeyeceğimizi nikaha o yüzden katılamıyoruz ne yazık ki :pr:

Çocukluk arkadaşımın düğünüyle çakışıyor hem nikah şahidiyim hem gelin arabası şöförüyüm yoksa bir fırsatını bulur ikisine de gitmeye çalışırdım.

Sağolsun Muhterem ve Özlem benim nikahta kortejin en önündeydiler bende onların nikahında kortejde olmayı o kadar çok isterdim ki :salut:

seni ve gönülü aramızda görmeyi çok isterdik ama neyapalım be kardeşim sağlık olsun:pr::pr::pr:

ne birisi kokoreç mi dedi ?oo damat kokoreç ısmarlıcak :p o zamana kadar umarım banditim bakımdan çıkar :pale: vala kendi düğünümde de isterim bak ona göre anlaşmayı yapalım :)

1) Draggy ve Yasmin
2) R_E_B_E_L ve Banu
3) Raphae1
4) BBelt
5) emre_tnl

ne birisi kokoreç mi dedi ?oo damat kokoreç ısmarlıcak :p o zamana kadar umarım banditim bakımdan çıkar :pale: Vala kendi düğünümde de isterim bak ona göre anlaşmayı yapalım :)

1) draggy ve yasmin
2) r_e_b_e_l ve banu
3) raphae1
4) bbelt
5) emre_tnl
6)......?..

1) draggy ve yasmin
2) r_e_b_e_l ve banu
3) raphae1
4) bbelt
5) emre_tnl
6) ......?

Allah bi yastıkta kocamayı nasip eylesin ömür boyu mutluluklar dilerim reşitpaşada çalışıyorum o günde izinli olursam gelmeyi çok isterim :rendeer:

mutluluklar dilerim..
1) draggy ve yasmin
2) r_e_b_e_l ve banu
3) raphae1
4) bbelt
5) emre_tnl
6) binbaki

arkadaşlar yokmu artıran. düğün yaklaştı beni bir telaş sardı siteye fazla giremeye bilirim bugün son organizasyonu yapıp kokoreççinin parasını bile ödedim buluşma yeri atatürk otosanayi sitesi 2kısım 37 sokak (çifkurtlar honda plaza yanı 0533 9299129 saat birbuçuk iki gibi buluşup üç gibi korteje başlarız.teşekkürler

arkadaşlar yokmu artıran. düğün yaklaştı beni bir telaş sardı siteye fazla giremeye bilirim bugün son organizasyonu yapıp kokoreççinin parasını bile ödedim buluşma yeri atatürk otosanayi sitesi 2kısım 37 sokak (çifkurtlar honda plaza yanı 0533 9299129 saat birbuçuk iki gibi buluşup üç gibi korteje başlarız.teşekkürler

Burası mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar