Nihon Bikedan Maxi Scooter Modifiyeleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum Reklam Kurallarına uymayan bir yazı içerdiği için bu mesaj kilitlenmiştir. Eğer reklam vermek istiyorsanız lütfen site yönetimi ile temasa geçin.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son resimdeki wheelbase'si baya uzamış.Rijit yapı bozulmaması için çok destek gerekir.Artan ağırlığı tolere etmek için motora özel çalışma gerekirki hakkaten uzman işi çalışmalar.Takdir etmemek elde değil.::biggrinn

Forumdan Uzaklaştırıldı
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum Reklam Kurallarına uymayan bir yazı içerdiği için bu mesaj kilitlenmiştir. Eğer reklam vermek istiyorsanız lütfen site yönetimi ile temasa geçin.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
alayına isyan DRAGON BOYS u kapatım bu insanları isteklerinin onune gecemessin hey sana diyorum (ANLAYANA)

süperr yaa :queen: bunlarla yollarda gezdiğinizi hayal etsenize bi :queen: ama adı üstünde sadece hayal :cyclopsan ya bizlerde motorlara bu kadar olmasada bişiler yapsak diorum ya....... yaz gelio :cherry:

abi ne biliyim zevkler ve renkler olayı ama ..madem hız seviyosun en azından r6 sana bunu yaşatır..serçe ile fırtınada uçulmaz.. onun için kartal olmak lazım dimi....

bence mükemmel ötesi ya valla ben alkışlarım yapanları::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::

slmm arkadaşlar ben yeniyim bu sitede ama hoş bir site gibi bakalım... neyse bence de çok abartılı olmuş bunlar ama gösteri amaçlı olduğu için ilgi çekici yoksa o kadar da güzel değiller

o kadar güçlü motor varken neden mobilet görünüşü vermişler anlayamadım. yoksa bu aralar mobilet mi moda?

yok abi ya ne kadar modifiye yapılmışsada scooter bence güzel olmamış:p

gerçi şunuda sölim ben kullanış açısında sölüyorum sağlamlıktan anlamıyorum...:pr:

Son düzenleme:
gri olan harici diğerleri çok fazla abartılı.abartıyı sevmem pek o yüzden çekici gelmedi ama gri hakkaten hoş olmuş

cokğüzel olmamış...çünki inanıyorum türkiyede imkan olsa daha manyak ve şekil motorlar yapacak insanlar..var..alonesx...

firmalar bunu reklam amaçlı yapıyolar zaten harcanan para pekde umurlarında diil...onlar için önemli olan ilgi çekici olması ve firmanın prestijini artırması...para olarak düşünürsen aletlerin üzerindeki işçilik motorun fiyatını katlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar