fireblade1 , teşekkürler arkadaşım, amin darısı başına kazasız belasız inşallah.
nitrious81, bende beğenmiyordum zaten depo kılıfını bu sabah çıkartıp gezdim biraz. Resimde çektim ama bu bilg.a atamıyorum yakında yeni resimlerimide eklerim.
Santino, Dostum şöyle söyleyeyim. Ben hayatımda toplam motor deneyimim 98 yılında marmariste sadece 1 gün scooter kullanmam kadardı. Sonrasında bu sene motor almaya karar verince Süleyman Memnun'un sürüş okulunda güvenli sürüş 1 eğitimini aldım. O ara Honda da yer bulamadığım için Süleyman Memnun'a gittim. Motorumu almadan önce de Honda'nın Güvenli sürüş 2 eğitimini almak istiyordum. Ama şimdi motora iyice alıştıkça biraz daha erteledim hem maddi olarakta masraf ettim biraz ve ruhsat plaka işlemleri için yine masraf edeceğimden GSE2 eğitimini biraz erteledim. Tavsiyem Süleyman Memnun'a gitme Honda çok daha profesyonel davranıyormuş giden arkadaşlardan memnun kalmayan yok. Hem Honda'nın ücretinde ulaşım ve öğle yemeği de dahil Süleyman Memnun'da bu imkanlar yok ve Honda kadar profesyonel çalışmıyorlar. En azından GSE1 ve GSE2 eğitimini almadan trafiğe çıkma
Yalnız benim sadece GSE1'i alıp bu kadar çabuk motora alışmamın en büyük etkisi bisiklet ve otomobil deneyimimin fazla olması. Keza vitesliye geçişte otomobil kullanmanın çok faydası var. Özellikle debriyaj sistemini bilmek vitesliye geçişte önemli bir etken.