Nihayet kavuştum :)

hayırlı olsun güle güle kullan baya güzel görünüyor...kazasız belasız kullan inşallah..

güle güle bin.Egzosu alması kötü olmuş.Çok güzel ses çıktığına eminim.Çakmalarından bile çok tatlı ses çıkarken...

Vay canına... Süper motormuş.. Hayırlı olsun.. Bende alırsam böyle yapayım..
Ayrıca evet motor Serik'te.. Bende baya araştırmıştım bunu..

Çok güzel görünüyor. Benim yapmak istediğim şeyi yapmış. Hayırlı olsun, kazasız belasız....

yaşadığın heyecan çok hoş, ve kalbin temizmiş bulabileceğin en zevk sahibi cıbırcıyı bulmuşsun, en güzel cıbırı almışsın, hayırlı olsun,

bunun repsolü yok muydu :cherry:

şaka bir yana ; iyi günler de binmeni temenni ederim :bounce:

ii günlerde kullan kardeim. ben öğrencem diye fab nın etrafında belki 30 belki tur attım viteslere falan alışayım diye. sonra alışıyon zaten bi şekilde...

hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.gerçekten 10 numara bir motosiklet almışsın.bence biyerine hemen bir nazar boncuğu tak :cat:

Çok hoş bir motosiklete dönüştürmüşler sende şanslıymışsın iyi bulup almışsın.. :) Benim çok hoşuma gitti gördüğüm en güzel cıbır 125 R olmuş.. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin insallah. Motosikletin üzerinde çizik falan yoksa görünmeyen bir yerinede olsa ufak bir çizik at nazarlık sayılır... derler.. :)

iki tekerin düz bassın uzun bir süre kullandıktan sonra büyütürsün acele etme sindire sindire kullan.bu arada toplantılara katıl ki CBR kullanan abilerinden motorun inceliklerini öğren

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar sagolun var olun:) kısaca dün akşamki 1 saat ve bu sabahi 1 saatlik deneyimleirmle ilgili birkaç sey söylemek istiyorum
akşam vites-debriaj ikilisine alışmak için öylece bindim.bolca stop ettiridm debriaj kavrama noktalaırnı keşfetmeye çalıştım(buarada yeni motor sürmeye başlayan birinin arabayı iyi kullanıyo olması sahaya 3 sıfır galip çıkıyo anlamına geldigini anlamış oldum)mahalle etrafında hem sürüş hemde frenlerin limitlerini test ettim ve fazla kurcalamadan bıraktım:) sabah saat 6da (kızm o saatlerde uyanıR malesef :D )kalkıp tekrar bindim.fakaT bu sefer farklı oldu hiç stop ettirmeden 1-2-3-4 yaptım vitesleri ve 1 saate yakın dolaştım(Buda araba kullanıyo olmamın avantajı sanırım).frenlerle birlikte motor frenlerinide kullanmayı test ettim

---------------------------------SONUÇ-----------------------------
muhteşemdi!
Eger aranızda Ata binmeyi bilen varsa aynı duyguyu yaşadıgınızı farketmişsisnizdir.Ata ilk bindiginizde o sizden siz ondan ürkersiniz.Ama kimse kimseye belli etmez.yavaş yavaş alışırısnız ve alıştıkça egeri Relax tutmaya karnını dizlerinizle kavramaya başlarsınız buda bir bütün oldugunuz anlamına gelir.işte bunların hepsini bu sabah beraber yaşadık cıbırımla :D
Orta Refujdan sola donerken saga kontra teknigini uyguladım.1 bilemediniz 2 cmlik bir yön degişimi motoru okadar rahat yatırdıki bunu deneyerek anlamak benim için inanılmaz bir deneyim oldu(Ama hala bu eylemin fizik kurallarıyla beraber düşündügümde nasıl oldugunu kafamda eşleyemedim oda ayrı)
1- Rahat olmak
2-Panik yapmamak ve korkmamak
3-Gidecegin noktaya bakma'nın gerçekten işin altın kuralı oldugunu anladım

şuan güvenlik ekipmanlarım yok yavaş yavaş temin edicem trafige çıkana kadar.suan günlük 1-2 saatlik turlarla motoru tanımaya devam etmeyi düşünüyorum
BURDAN, ALAYIMMI? ALMAYAYIMMI? ACABA?
diyen arkadaşlara diyecegim eger paranız hazırsa HEMEN!

İYİKİ YAPMIŞIM!

iki tekerin düz bassın uzun bir süre kullandıktan sonra büyütürsün acele etme sindire sindire kullan.bu arada toplantılara katıl ki CBR kullanan abilerinden motorun inceliklerini öğren
zaten acelem yok kendime tanıdıgım bie zaman var hazr hissettigimde ypmıcam inşallah :)Buarad toplantılarla ilgili bir bilgim yok büyük ihtimalle istanbuldadır ama ben istanbuldan Alanyaya göçeli 4 sene oldu Artık burda TEK TEKER ARİF Abiyle CBR olmasada R1 ile ilgili bol bol kafasını agrıtırım :)

İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM BURAYI VE SAKİNLERİNİ ÇOK SEVDİM :)

MKH

darısı başımıza:salut: hayırlı uğurlu olsun iyi motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar