Gerçekten çok önemli bir konu!
Lastiklerini mutlaka pirelli sport demonlarla değiştirmen gerekiyo. Senin son kullandığın italyan motor gibi kaliteli lastiklerle gelmiyo bu motosiklet ve biliyosun kış aylarındayız.
Honda düşük cc motosikletlerini ucuz yapabilmek için diğer firmalar gibi (yamaha hariç) çin malı lastiklerle sunuyor. Bu lastikler gerçekten tehlike yaratabilcek durumda ve forumda bu kadar sevdiğimiz birinin başına birşey gelsin istemeyiz. Sence fikrin nedir değiştirecek misin?
NOT: 140 falan demişsinde, aman rodaj, aman gözünü seviyim düzgün rodaj yap tek silindirli motor çok dert olur yoksa. 140a çıkmaz olur bi anda.
Keyifli sürüşler hayırlı olsun, maşaallah :cat:
Merhaba, Lastik fiyatlarına şöyle bir baktımda neden bu kadar pahalı olduğuna anlam veremedim, Beverly'nin arka lastiği daha kalın olmasına rağmen 1 çift lastik fiyatı Beverly'nin tam 2 katı fiyatlı.
Üzerindeki lastikler kayıyor yol tutmuyor falan denmiş ama ben şuan gayet memnunum, zaten şuan viraja yatmalar ani hızlanmalar vs yapmıyorum, yaza kadar idare edebilir diye düşünüyorum. Rodajı tamamlayıp motoru zorlamaya başlayınca kararımı verececeğim.
Er6 benimde aklımda olan bir motordu ancak şuan sıfır fiyatı 20bin tl civarında. 2.eline kredi vs kullanamıyorusun sonuçta cbr250 için peşin para ödemedim. Birazda kararımı bu durum etkiledi. Eğer elimde peşin para olsaydı 2.el er6 kaçınılmaz bir seçenek olacaktı.
Rodaj konusunda çok farklı yorumlar okudum eğer 1000km boyunca hiç basmazsan motor sağır kalır vs laflarına 1 kez inanarak gazı bir kökledim ve 149a geldi. Sadece 1 kere yaptım onun dışında 5-6bin devirleri geçmeden kullanıyorum.