Nihayet Ilk Gezim (ılıca-şelale-delmece)

14 NİSAN 2009 KERAMET YOLU
İLK DURAK DARICA

BURDA HERYERDEN SU FIŞKIRIYOR
HEMDE SICAK
İKİNCİ DURAK
KERAMET ILICASI

ILICAYA DÖRT MEVSİM GİRİLEBİLİR SICAKLIGI 32 DERECE YALOVADAN GEÇİP ŞELALE DOGRU ŞELALE YALOVA KENT ORMANININ İÇİNDE ŞELALE İÇİN BİRAZ YÜRÜMEK GEREKİYOR
SONRA YORULDUGUMUZA DEGİYOR
İŞTE ERİKLİ ÇİFTE ŞELALELERİ BURDA ALTIMIZ ÜSTÜMÜZ HERYER ŞELALE DELMECEYE DOGRU İLERLİYORUZ MANZARASI ĞÖRÜLMEYE DEĞER TABİ KÜÇÜK SÜPRİZLERİ SAYMAZSAK MOTORUM BUNUNDA ÜSTESİNDEN GELİYOR VE SON DURAK DELMECE
TABELAYI POLİGONA ÇEVİRMİŞLER::saad::
DELMECEYİ DELMİŞLER:queen:
YAYLADA YER YEMYEŞİL

VEEE SUCUK KEYFİ

ÜVEZPINARDAN MEŞHUR ORGANİK DEDE KUZUYU ZOR YAKALADIK
VE EVE DÖNÜŞ ATLA:queen: TABİKİ ŞAKA

Son düzenleme:
harika bir gezi yapmışsınız devamını beklerız,kazasız belasız...paylaşım icin tşk

CBA

çok güzel bi gezi...
PAylaşım için tşkler..
Allah kaza bela vermesin.

ooo abi yükledin en nihayet fotoları ilk başlık hüsran olmuştu ama bu 10 numero:cat:

Merakla beklediğimiz gezi yazın hazırlanmış.:)

Güzel gezi paylaşım için teşekkürler.

keramet ılıcasını şiddetle tavsiye ederim hem ücretsiz HEM TEMİZ hemde saglıga faydası saymakla BİTMEZ girdiginizde çıkmak istemeyeceksiniz

Son düzenleme:
çok güzel bi gezi olmuş emeğinize sağlık, fotolarda on numara. Lakin o düşme anı gerçek mi ? Nasıl yakalayabildiniz öyle. Çamurda mı kaydı, çok masum bi düşüş gibi görünüyor ama umarım incinme vs olmamıştır. Yoksa o şekilde extreme bi pozmu vermek istediniz :) Umarım böyledir, bu en iyi ihtimal :)

Son düzenleme:
Evet Ethem Orda Düştük. Hem Yokuş Hem Viraj çamurla Birleşince Kaydık. Ama O Foto Düşme Anı Degil Yatmış Motordan Inip çektim

ÇOK BEĞENDİM .!!!!!!!!!!!!!! çok güzel olmuştur BELLİ ... 150'likle uzun yol nasıl oluyo çok merak ediyorum... bende burgman 400 vardı, eşya koyucak yeri bol ve büyük rahat makinaydı burgman, otamatik...
Senin arkada topcase çanta var , artçı yenge negüzel yaslanıp gitmiştir...
yaa bende düşünüyorum aynı motordan ama performans nasıl memnunmusun??? uzun yolda rahatsızlık çekiyomusun otomobiller rahatsız ediyomu? denge nasıl? özel mesaj gönderirsen daha iyi olur.. çok saoll...

buraya feribotla , yalovadanmı gittin?

Son düzenleme:
EVVELA MERHABA DENİZ BENİM ÖNCEKİ MOTOR MONDİAL 150 ZAT MAXİ SCOOTER Dİ 3YIL TOPLAM 30 000 KM KULLANDIM ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ YOLDA BIRAKMADI AMA SÜREKLİ MASRAF ÇIKARIYODU :pale: BENİM TARZIM ENDURO OLDUGUNDAN VİTESLİYE GEÇMEK İSTİYORDUM CBF 150 Yİ BAŞLANGIÇ İÇİN UYGUN GÖRDÜM ÇÜNKÜ -SIFIR FİYATI UYGUN -AZ YAKIYO BİR DEPO İLE KULLANIMA GÖRE 400-500 KM ARASI -YEDEK PARÇASIKINTISI YOK -ŞEKLİ ŞEMALİDE GÜZEL -ZATEN ÜZERİNE BİNDİGİNDE ALTINDAKİ MOTOR HİÇ 150 LİK GİBİ DURMUYO DAHA BÜYÜK GİBİ -SESİ DE TOK ÇIKIYO -BEN ÖN CAM ELCİK KORUMA FALAN DA TAKTIM O HALDE AYRI BİR ŞEKİL OLUYO DENGEYİDE HİÇ BOZMUYOR AYRICA ARKA APARATI TAKTIKTAN SONRA ARKA ÇANTA HARİCİNDE YANLARA SOFT ÇANTALAR DA ÇOK HOŞ OLUYOR. ARKAYADA DİŞLİ LASTİK TAKTIRINCA TAM BİR ENDURO MOTOR HAVASI OLUŞUYO :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar