Nihayet Huser Yaylası-Bulutların üstüne-08.06.2011

Harika bir gezi yapmışsınız,biz izmirden gidemiyoruz,ancak gitmiş gibi oldum,çok güzel

Adaşım,
Yine güzel gezi,
Yine güzel kareler,
Allah razı olsun, sayende bizde oraları bir nebze gezmiş oluyoruz.
İlgi ile takip ediyorum gezilerini. Adana' dan selamlar,:cat:

Ben geçen yaz oradaydın inanılmaz güzel yerler, aslında fotoğraf koymak istedim bulamadım nasıl konulduğunu :)

Her kare ayrı güzel. En sanatsal olanı bence bu:
dscf9920j.jpg

Emeğine,yüreğine,tekerine sağlık,sayende memleketin o güzelim yeşilini,dumanını görürken,bir yandanda kulağımıza tulumun gaydeleri,horonun türküleri,dimo nun,fırtına nın,çağıltısı,kara kuşların ötüşleri dolar oldu,sağol,var ol.:rendeer:

teşekkür ederim ilginize, sağolun. beğenmenize sevindim.
acil112, o fotoğrafın açısı ve arka planı benim de hoşuma gitti.
fusur35, buraları sanırım bayağı iyi biliyosunuz

abi mükemmel bir gezi olmuş darısı başımıza inşallah birgün torosların zirvesinden böyle manzaralar yollarım sizlere saygılar tebrik ederim

teşekkür ederim ilginize, sağolun. umarım herkes böyle güzellikleri yaşar ve bizlere aktarır. saygılar.

teşekkür ederim ilginize, sağolun. beğenmenize sevindim.
acil112, o fotoğrafın açısı ve arka planı benim de hoşuma gitti.
fusur35, buraları sanırım bayağı iyi biliyosunuz

Ah adaşım,keşke hepimiz senin kadar şanslı olsak,ben memlekete geldiğimde yaş 17 idi,şimdi yaş 40,o gün ,bu gündür birdaha kısmet olmadı,hayat gailesinin içinde yuvarlanıp gidiyoruz.Ama birgün ailemle beraber tekrar geleceğim inşallah,ben çamlıhemşin'in molaveis köyündenim,orada bir ev var ama bakımsızlıktan yıkılmak üzereimiş diye duydum:pale:,birde elevit de bir ev varmış,ben orayı hiç görmedim daha,bakalım ne zaman kısmet olacak.:)Bildiklerimde kısmen geldiğim zamandan aklımda kalanlar çoğu da baba dan ,dede den,amca dan,duyduklarımız.:rendeer:

Ah adaşım,keşke hepimiz senin kadar şanslı olsak,ben memlekete geldiğimde yaş 17 idi,şimdi yaş 40,o gün ,bu gündür birdaha kısmet olmadı,hayat gailesinin içinde yuvarlanıp gidiyoruz.Ama birgün ailemle beraber tekrar geleceğim inşallah,ben çamlıhemşin'in molaveis köyündenim,orada bir ev var ama bakımsızlıktan yıkılmak üzereimiş diye duydum:pale:,birde elevit de bir ev varmış,ben orayı hiç görmedim daha,bakalım ne zaman kısmet olacak.:)Bildiklerimde kısmen geldiğim zamandan aklımda kalanlar çoğu da baba dan ,dede den,amca dan,duyduklarımız.:rendeer:

umarım buralara tekrar gelme fırsatınız olur.Molaveis neresi bilmiyorum.elevite gitmeyi düşünüyorum. oraları sizin için fazladan fotoğraflarım.

Çamlıhemşin'e bağlı birköy mollaveis,yeni adı ülkü köyü,ayrıca şimdiden teşekkür edrim:rendeer:

Valla "her seferinde biz nerede yaşıyoruz" diye şaşırtıyorsunuz, kıskandırıyorsunuz, imrendiriyorsunuz...Müthiş kareler için teşekkürler.

fusur35, belki o köye bile çıkabilirim. ama elevite gideceğim.
RastaRules, gerçekten memleketimizde bizi her türlü memnun edebilecek aktiviteler mevcut.sadece bize keşfetmek kalıyor. sağlıcakla

Ama yapmayın böyle yaw, göstermeyin bari. Burda kıskançlıktan klavyesini ısıran var.
:cat: :cat: :cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar