-iyi ki yabancı biri olarak doğmamışım. çünkü yabancı dil bilmiyorum.
-annemler yedi kardeştir. tesadüfe bak dayımlar da yedi kardeş
-geçen gün havada bir kuş gördüm, gözlerime inanamadım. uçuyordu.
-inanır mısınız; annemle babam aynı gün evlenmiş.
-avatar'ı 9 kere izledim sanırım olay uzayda geçiyor
-6. his filmini izlememi söylediler, ilk beşini izlemeden altıncıyı izlemem dedim.
-dün bir kızla msn'de konuşuyorduk, "cam aç" dedi, "kapıdan girebilirsin" dedim, çevrimdışı oldu.
-geçen gün bir bara gittim, "damsız girilmez" dediler, evin damını söktüm geldim.
-nihat doğan olmak; testere filmini izlerken +18 amblemini görünce 17 kişi daha beklemektir.
-nihat doğan olmak; arkadasın 0.5 uç istediginde 0.7 uç verip üstü kalsın diyebilmektir.
-yerlere çöp atmayın yazıyordu, havaya attım.
-geçen gün bir gazete bayisine gittim, kadına bir sabah bir de akşam verir misin dedim, inanır mısınız dayak yedim geldim.
-nihat doğan olmak; bilgisayar donduğunda elektrikli sobanın üstüne koymaktır...
-inanır mısın o yıllar elektrik daha icat edilmemişti mum ışığında televizyon seyrederdik!
-inanır mısınız arkadaşlar tam 35 senedir su içiyorum, buna rağmen halen susuyorum. nasıl iş anlamadım.
-nihat doğan olmak; tavuk göğsünü müşteriye sütyenle servis etmektir!
-garson: nihat abi ketçap mayonez olsun mu? nihat doğan: hayır ketçap ketçap olarak kalsın...
-geçenlerde bir tabela gördüm ''buraya park yapılmaz'' yazıyordu, sinirlendim. çocuklar nerede oynayacak o zaman?
-geçenlerde bir gece lambası aldım, abi inanır mısın gündüz bile yanıyor!