- Konu Yazar
Merhaba, yaşım 38 ve B sınıfı ehliyetimi aldıktan tam 20 yıl sonra nihayet A2 ehliyetimi geçen hafta aldım. Şimdi 20 yıllık hayalim olan bir Harley' e sahip olmak istiyorum. Ancak sorun şu ki, çevresel baskılar nedeni ile bugüne kadar çok fazla motosiklet tecrübem ne yazık ki olamadı. Tüm motosiklet tecrübem scooter' dan ibaret. Kural olarak düşük hacimli, hafif ve manevra kabiliyeti yüksek bir motorla başlamanın çok daha sağlıklı olduğunu bilmekle beraber, Harley sevdam o kadar ağır basıyor ki, tüm zorluklarına rağmen bir Night Rod alıp kullanmaya başlamayı çok istiyorum. Ailemizdeki iki aracın birini satıp motor alacağım için bütçem bu motor için ucu ucuna da olsa yetiyor. Çevremde motor kullanan arkadaşlarım tam ortadan ikiye bölünmüş durumdalar. Bir kısmı o motoru ben sana aldırtmam diyor, bir kısmı, çok dikkatli ve sabırlı olursan, yaşını da dikkate alırsak kullanabilirsin diyor. Sizlerin de bu konudaki görüşleri benim için çok önemli. Bu motoru kullanan arkadaşlar sürüş kolaylığı için ne düşünüyor? Motosiklet için alacağım temel ve ileri sürüş eğitimlerine rağmen bu motor fazla mı? Yoksa yavaş yavaş birbirimize alışır mıyız?