[Niğde- MT]

Öncelikle merhabalar, yaklaşık 4 aydır siteyi takip ediyorum, acaba Niğde'deki motosiklet kullanıcılarından en az biri Niğde MT grubu oluşturur mu diye ama baktım ses yok, bari ben oluşturayım dedim.
Adım Mehmet Emin BİLGİN. Aslen, doğma, büyüme Niğde'liyim. Konya Ereğli Zengen Kasabasında sınıf öğretmeniyim. Ereğli'de ikamet etmekteyim. Ancak neredeyse her hafta sonu ve yazları Niğde'deyim.
Niğde'de benim bildiğim en az 7-8 supersport motosiklet var. Bunların dışındaki motosikletlerin haddi hesabı yok. Ama bu arkadaşların internetle pek ilgileri yok zannedersem :)
Amacım Niğde'deki motosiklet tutkunlarının MT vasıtası ile tanışıp, biraraya gelmesi. İnşallah Niğde MT grubu amacına ulaşır.
Tatillerde genellikle Halil İbrahim Yufka'da olurum. Kıbrıs Pazarı'nın olduğu dar sokağın (ayakkabıcıların olduğu yer) sonunda görürsünüz dükkanı. Yazın zaten motosikletim dükkanın önünde olur. Mavi R6. Her zaman beklerim. Hem çayımızı içer (ya da Niğde Gazozu, hem de büyük şişe :) ) hem de gezi planları yaparız :cat:
Görüşmek üzere...

Kendi kendime bu gurubu oluşturduğum için teşekkür ederim. Artık kendim tek başıma gezi planlar ve Niğde Gazozu'nu da kendime ısmarlarım :(

Slm bende 17 yaşındayım nigdede kalmıyorum ama nigdeliyiz yazları geliyoruz nigdeye babamı ikna edebilirsem yeni bir motosiklet almayı düşünüyoru deden kalma mobiletten bıktım artık :DD

hayırlı olsun niğde-mt...
nevşehir-mt yi de açtım ama yazın bi allahın kulu olmadı nevşehirden. valla niğdeyle nevşehirde bi sürü motorcu var ama sanırım hiç biri nete takılmıyor...

selam niğdeliler ben niğdeli değilim ama 5 yıl ekmeğini suyunu ve havasını tattım niğdenin hayatımın en güzel zamanlarını niğde de geçirdim diyebilirim. (öğrencilik) motor sevdam niğde de başladı hatta bu siteye niğde de üye olmuştum ama öğrenci adamsın nerden para bulupta motor alacaksın ki motor almak bu yıla kısmet oldu neyse sizi bi selamlıyayım dedim de Allaha emanet olun...

Selam ismim Kemal aslen Niğdeliyim.Şuanda iş sebebiyle Hatayda ikametgah etmekteyim ama yazları Niğdedeyim.Aslında sitede çok fazla Niğdeli üye var ama sanırım mt il grubundan haberleri yok umarım yaz gelirken beraber bir gezi yapabiliriz.

slm arkadaşlar bende niğdeliyim ama merkezde kalmıyorum bende uzun süredir bu sitede takılıyorum ama niğde mt grup unu görmedim yada gözden kaçırmışım ama bundan sonra takip edeceğim bu arada bu kadarmıyız yokmu başka niğ -deli :D:D

Kendi kendime bu gurubu oluşturduğum için teşekkür ederim. Artık kendim tek başıma gezi planlar ve Niğde Gazozu'nu da kendime ısmarlarım :(

13 yıl önce, Bor'da askerdim.
"Niğde gazozu" içenlerden, o eşsiz tadı bilenlerdenim yani :)
Bir şişesinin tadı diğerini tutmayan, Bazen resmen lağım koktuğu için döktüğümüz hayatta tadılacak en garip, en nadir içeceklerdendir kendileri. :)
Ne gariptir ki, kola ve meyvalısında sorun yoktu. Sadece gazozu evlere şenlikti.

Bor'u, ölmeden önce bir kez daha görmek istiyorum.
"Tektip"siz, sivillerimle ve motorumla baştan aşağı turlamak istiyorum.
(Tezkere aldığım gün, otobüs saatini beklerken bir dosttan mobiletini alıp ufaktan bi turlamıştım. Bu yüzden giderayak ceza yiyordum az daha :queen: )

Öncelikle merhabalar, yaklaşık 4 aydır siteyi takip ediyorum, acaba Niğde'deki motosiklet kullanıcılarından en az biri Niğde MT grubu oluşturur mu diye ama baktım ses yok, bari ben oluşturayım dedim.
Adım Mehmet Emin BİLGİN. Aslen, doğma, büyüme Niğde'liyim. Konya Ereğli Zengen Kasabasında sınıf öğretmeniyim. Ereğli'de ikamet etmekteyim. Ancak neredeyse her hafta sonu ve yazları Niğde'deyim.
Niğde'de benim bildiğim en az 7-8 supersport motosiklet var. Bunların dışındaki motosikletlerin haddi hesabı yok. Ama bu arkadaşların internetle pek ilgileri yok zannedersem :)
Amacım Niğde'deki motosiklet tutkunlarının MT vasıtası ile tanışıp, biraraya gelmesi. İnşallah Niğde MT grubu amacına ulaşır.
Tatillerde genellikle Halil İbrahim Yufka'da olurum. Kıbrıs Pazarı'nın olduğu dar sokağın (ayakkabıcıların olduğu yer) sonunda görürsünüz dükkanı. Yazın zaten motosikletim dükkanın önünde olur. Mavi R6. Her zaman beklerim. Hem çayımızı içer (ya da Niğde Gazozu, hem de büyük şişe :) ) hem de gezi planları yaparız :cat:
Görüşmek üzere...

aynı yerde ikamet etmemiz beni bi hayli sevindirdi umarım motorumu aldığım zaman bir gezi düzenlendiğinde katılmayı cok isterim..:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

slm arkadaşlar bende niğdeliyim ama istanbulda kalıyorum acayip şekilde sport motor hastasıyımdır

Arkadaşlar önümüzdeki hafta içinde niğdeye gelmeyi planlıyorum diplomamı almaya :D
Şu sahibinden deki cbf500 ün sahibi buralarda var mı?

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar 2010 da hayallerimize çabucak kavuşmak dileğiyle.

Slm Arkadaşlar

Adım Ahmet Altıparmak.Öncelikle Hayırlı Olsun Niğde Grubumuz Ben Niğde Merkezde Kalıyorum. Yaşım 16 dır. TAm Bir Sport Motor Hastasıyım. Benimde Mobilletim Var Ama Ben Ona Motor Diorum Çünkü Mobilletten Dahada Geliştirdim. Tam Bir Yarış Motoru Yaptım. Faceden Belki İsmini Duymuşsunuzdur Niğde Merkezde $eKiL 51 Dediğinizde Çoğu Genç Tanır. Alt Bölüm Şöyle:19-19 Karbürator , 47 Silndir , Farklı VAr. Vs. vs... Niğdeden Herkezi BEklerim GEzilere Falan Katılımımız Olur Bazı Arkadaşlarımda Var Ama Onlar İnt. le Fazla İlgilenmiyorlar Eğer Beniml iletişime geçerseniz onlarlada konuşurum Ve Güzel Bi Motor Gezisi Düzenleriz Niğdede.

Evettt. Merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra Memleketim Niğdeye Gelmiş bulunmaktayım. Niğdeli Motorsiklet seven arkadaşları bekliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar