Nice yıllara ünal abi

Ünal abi yeni yaşın kutlu olsun birlikte nice mutlu yıllara :rendeer: ne zamandır oturup sohpet edemedik fırsatımız olsada toplaşsak muhabbete dalsak

Ünal abimizle forum içerisinde hiç karşılaşmadım. Hoş gerçi başka yerdede karşılaşmadım :) Ama sevimli bi abiye benziyor :) Mutlu yıllar ünal abi :rendeer:

kendisi çok mütevazi ve hoş sohpet bir insandır. etliye sütlüye karışmadan forumları yazılanları takip eder:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 ----------

hep motorlardan konuşuyorsunuz kardeşim sizin muhabbet beni sarmıyor:mrgreen:

motorsuz ve bilgisiz yaşanmaz:mrgreen: sen bizi boşadın zaten:queen:

kendisi çok mütevazi ve hoş sohpet bir insandır. etliye sütlüye karışmadan forumları yazılanları takip eder:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 ----------

motorsuz ve bilgisiz yaşanmaz:mrgreen: sen bizi boşadın zaten:queen:

sen ve dilaversiz bir hayat düşünemiyorum desem:queen:

dilaver kankama laf yok, cem'ide unutmayalım:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------

Dünyanın en karizma berberine mutlu yıllar !!

senin alt yazıyı okudum güldüm, hayırdır kanatmı taktırıyoruz motorlara:mrgreen:

abı 18 yaşında olmak nasıl bır duygu acaba nice mutlu senelere:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pasta3ok.jpg

mutlu yıllar ünal abi yeni yaşın sana ve sevdiklerine saglık mutluluk ve bol kazanç getirsin iyiki varsın daha nice yaşlara inşallah hep beraber :rendeer:

nice seneler ünal sağlıklı mutlu huzurlu ve ailenle güzel bir yaşam geçirmeni dilerim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar