nice yıllara SAMET AĞIR ....

Nice yıllara abi.. yen yaşının sana sağlık sıhat mutluluk ve 2004 model laguna 2 1.6 benzinli privigile bir km sayacı getirmesi dilekleriyle...:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Nice yıllara abi.. yen yaşının sana sağlık sıhat mutluluk ve 2004 model laguna 2 1.6 benzinli privigile bir km sayacı getirmesi dilekleriyle...:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Allah razı olsun Ramazan..şu anda kafamda başka bişey yok zaten...Allah herkesin gönlündekileri versin.. :rendeer:
Mutlu saglikli huzurlu ve lagunasiz nice yillara .
:)
Eyüp iyi bişey mi yoksa kötü bişeymi dedin anlayamadım ama..neyse....:joker::pl:
Allah razı olsun..:rendeer:

Abi yinemi Doğum gününü kutluyoruz yaaa,
Sanada iyiki doğdun demeye gelmiyor hemende alışıyorsun ,
daha geçen yıl kutlamıştıkyaaa :p

Sevdiklerin Ve Seni Sevenlerin ile nice mutlu Huzurlu Kazasız Belasız Yıllara,,,

Mersin İl Temsilcisi
AYLAR SONRA GİRDİM VE GÖRDÜM Kİ.....

nice yıllara samet kardeşim :)

Kazasız belasız arızasız cezasız sağlıklı mutluluk dolu bol kazançlı bir yıl dilerim. Mutlu yıllar.

Keşke dediğin tüm güzellikler senin olsun.Doğum günün kutlu olsun abi,nice senelere..

topik kirliliği yapmayalım lütfen..:cherry::mrgreen:
madem açılmış kutlayalım bali...:rendeer:
nice yıllara şeker şey..:joker:

Moderatör
Bu konuyu ben açacaktım yine, geleneksel hale döndürecektim. Tüm yurtta coşkuyla kutlanacaktı heryıl bu gün. Ağır bıyıklı abiler günü ilan edilecekti tüm dünyada. Neyse ramço erken davranmış sağlık olsun.

Doğum günün kutlu olsun, mutlu olsun. Kilometre tez zamanda bulunsun, dinimiz amin :)

Bu konuyu ben açacaktım yine, geleneksel hale döndürecektim. Tüm yurtta coşkuyla kutlanacaktı heryıl bu gün. Ağır bıyıklı abiler günü ilan edilecekti tüm dünyada. Neyse ramço erken davranmış sağlık olsun.

Doğum günün kutlu olsun, mutlu olsun. Kilometre tez zamanda bulunsun, dinimiz amin :)

çok hızlıyımdır... .cbr 125 atımda hayabusa kadar hızldır kimse yetişemez.:p

Yıllık geleneksel kutlama. Dogum gününüz kutlu olsun. Abi diyecektim ama yaşını bilmiyorum. :)

Abi yinemi Doğum gününü kutluyoruz yaaa,
Sanada iyiki doğdun demeye gelmiyor hemende alışıyorsun ,
daha geçen yıl kutlamıştıkyaaa :p

Sevdiklerin Ve Seni Sevenlerin ile nice mutlu Huzurlu Kazasız Belasız Yıllara,,,
insanoğlu böyledir işte..doymak bilmez,napalım...:queen:
AYLAR SONRA GİRDİM VE GÖRDÜM Kİ.....

nice yıllara samet kardeşim :)
Gazetelere ilan verecektim artık..Gir biraz buralara da yazalım çizelim..telefon iyi hoş ama...buradakiler de özler seni..:rendeer:
AİLENLE BİRLİKTE NİCE SENELERE
çok teşekkür ederim..
Kazasız belasız arızasız cezasız sağlıklı mutluluk dolu bol kazançlı bir yıl dilerim. Mutlu yıllar.
Sağolun,hepimize inşallah..
Nice mutlu senelere :)
çok teşekkürler..
Keşke dediğin tüm güzellikler senin olsun.Doğum günün kutlu olsun abi,nice senelere..
hepsi benim değil paylaşalım hepimizin olsun...
topik kirliliği yapmayalım lütfen..:cherry::mrgreen:
madem açılmış kutlayalım bali...:rendeer:
nice yıllara şeker şey..:joker:
şeker derken??? hani şu saplı yuvarlak olanlar topitoplardan demek istediysen eğer aşkolsun..:joker::pl::queen::queen::queen:
Doğum günün kutlu olsun :)
teşekkür ederim..

Amin amin amiiiiiiinnn...bu arada artık bıyıklı değilim..
çok hızlıyımdır... .cbr 125 atımda hayabusa kadar hızldır kimse yetişemez.:p
eski motorculardan kim kaldı???
doğum gnün kutlu olsun abi
Sağol kardeşim...
Yıllık geleneksel kutlama. Dogum gününüz kutlu olsun. Abi diyecektim ama yaşını bilmiyorum. :)
çıkarmayın yaşı ortaya yahu..:p başında 3 olanlar bitti,4 olanlardan gün almaya başladık artık...
Sameet abiiii, doğum günün kutlu olsun abiiiii :)

Sağolasın Anıl..

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun..
Doğum günü hediyesi olarak arabama çıkma kilometre saati istiyorum...:pl::queen::flower:

Motosikleti
bmw f650 cs
Dostum doğum günün kutlu olsun nice senelere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar