Sitemizin daimi üyesi ramazan kardesimizin dogum gununu kutlar. nice beraberlikler dilerim.. :rendeer:
Biyikli arkadastan once actim konuyu:cherry:
sağolasın dostum hep birlikte sağlıklı huzurlu mutlu yıllara....
bu arada bıyıklı sinirlenmesin....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
İyi ki doğdun Ramazan Can :rendeer:
teşekkür ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
ramazan Allah saglıklı,mutlu, huzurlu ömürler nasip etsin sana :rendeer:
sizede nasip etsin arkadaşım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
Mutlu huzurlu sağlıklı ve sevdiklerinle uzun bir ömrün olsun inşallah
inşallah hepimize nasip eder....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
Doğum günün kutlu olsun abim nice mutlu huzurlu ve sağlıklı günlere :rendeer:
sağol adamım teşekkür ederim... bolu bağ evinde kahvaltı sözünü halen unutmadım.... ilk fırsatta yanındayım.... mezit i getirmem korkma o herşeyi yer içer....

helede bıyıklı ile denk gelirse...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
Tamam doğum günün kutlu olsun da
Kimsin sen Ramazan can biraz kendinden bahset tanıyalım seni
eskiler tanır etiket e gerek yok...

garip bir motorcu işte...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
doğum günün kutlu, herşey gönlünce olsun
teşekkür ederim ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
Mutlu yıllar
teşekkürler abim....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
İyiki doğdun semtin haylazı,
semtin ve sülalenin haylazı olarak eyvallah diyorum adamım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
vaaay, bizim eski ve aziz kardeşimizin doğum günü...
seni seviyoz ramizan

nice yıllara kardeş
bizde seni seviyoruz abim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
doğum günün kutlu olsun adaşım.mutlu, huzurlu,sağlıklı yıllar dilerim...
ankara gezimde yazın çayını içmeye geleceğim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
Sevdiklerinle sağlıklı,mutlu ve huzur dolu nice yıllar geçirmen dileğiyle.Doğum günün kutlu olsun abi..
teşekkür ederim iyi dileklerin için....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
len bıleydık elımızde 1 lt yag ıle gelırdık zıyarete nıce senelere hastalıklardan uzak kazasız belasız
1 yetmez adamım 3 litre isterim....