Nice Yıllara mterayes26 (eray) :)

Arkadaşım kardeşim dostum canım kadar sevdiğim eray, bugün yeni yaşına basmış bulunuyor :wiinkk: Yeni yaşını kutlarım eray kardeşim :) pastayı üfle hadi :mrgreen:

dogumgunu_4.gif

püüüffffff

abi çok teşekkür ediyorum . nasıl sevindim anlatamam çok çok teşekkür ediyorum .canlarım benim

14.11.1987 ... vay bee 21 doldu . babama diyim de artık bana bir vt 750 alsın hehehe

Son düzenleme:
iyiki doğdun lee

iyiki doğdun walla iyiki varsın iyiki bizimlesin Allah seni önce ailene sonra bize bağışlasın erayım sana nice mutlu yıllar uzun km'ler ve iyi seneler diliyorum

Son düzenleme:
iyiki doğdun lee

iyiki doğdun walla iyiki varsın iyiki bizimlesin Allah seni önce ailene sonra bize bağışlasın erayım sana nice mutlu yıllar uzun km'ler ve iyi seneler diliyorum

canım kardeşim allah razı olsun iyiki varsınız . unutmayın ki birbirimiz için varız . çok teşekkür ediyorum

nice mutlu yıllara :rendeer:

yeni yaşında yeni motorlarla olursun umarım :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nice mutlu yıllar

mutlu yıllar eray ilerki doğum günlerinde istediğin motosiklet'lere binersin umarım

İyiki doğdun Eray abi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
nice mutlu senelere eray :rendeer: daha nice doğum günleri görmen dileğiyle kardeşim...

Doğum günün kutlu olsun abi.Nice sağlıklı, mutlu, rüzgarlı senelere:rendeer:

püüüffffff

abi çok teşekkür ediyorum . nasıl sevindim anlatamam çok çok teşekkür ediyorum .canlarım benim

14.11.1987 ... vay bee 21 doldu . babama diyim de artık bana bir vt 750 alsın hehehe

seviyorum olm seni kerata :) delichooper'ci :) yaşlanıyon olm everek artık seni :p

nice yıllara abi mutlu yıllar .

Erayy Bizi Diskoya Götür D.günü Hatrına Masraflar Senden Kızlar Senden :d Iyiki Dogdun Eray Sevioruz Seni Benim D.günü De Yaklasıo :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar