nice ŞEHİTLER daha verilir ama biz bir bütünüz!

Acikcasi teror bolgesinde bire bir gorev yapmis biri olarak sunu diyim , bu dusunceye cidden karisiyim.

Sehitler olmez, analar aglamaz diye avutulan bir kafada olmamamiz gerekiyor.

Sehitler oluyor ve analar da agliyor. Bu ulke icin kendini feda eden insanlar arkasindan gelecekler ayni kaderi paylasmasin diye yapmiyorlarmi bunu?

Peki ayni kader 30 senedir devam ediyor ve halen sonuca baglanmamis ise burda yanlis bir sey yokmu sizce?

Daha sehit verilemez acikcasi ve buna ben cidden karsiyim. Bu ulkeyi yonetenler bu mantigi kafamiza asiliyor ve hic bir sey yapmiyorlar. Kendi ogullari gemicikler ile oynayip , askerlikten sahte curuk raporlari ile yirtarken .

Sizin bizim evlatlarimiz sinirda hedef tahtasina donuyor. Dusenin yerine, vatan icin canin feda diye avutulmus yeni bir mehmetcik geliyor. Ama Ankaranin gobeginde duran devlet bakanin tuzu kuru diye tek yaptigi mikrofondan halka , acimiz buyuk , bunu bitirecez diye kuru laflar konusmasi.

Ataturkun dedigi gibi

Soz konusu vatan ise gerisi tefferruattir,

ve ben artik bu ulkeyi yonetenlerden tefferruat konusmalar duymak istemiyorum. Ya bir sey yapsinlar adam gibi yada bunu yapabilecek olanlara koltuklarini birakip gitsinler.

Haaa birde bir zahmet ogullarini askere gondersinler....

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acikcasi teror bolgesinde bire bir gorev yapmis biri olarak sunu diyim , bu dusunceye cidden karisiyim.

Sehitler olmez, analar aglamaz diye avutulan bir kafada olmamamiz gerekiyor.

Sehitler oluyor ve analar da agliyor. Bu ulke icin kendini feda eden insanlar arkasindan gelecekler ayni kaderi paylasmasin diye yapmiyorlarmi bunu?

Peki ayni kader 30 senedir devam ediyor ve halen sonuca baglanmamis ise burda yanlis bir sey yokmu sizce?

Daha sehit verilemez acikcasi ve buna ben cidden karsiyim. Bu ulkeyi yonetenler bu mantigi kafamiza asiliyor ve hic bir sey yapmiyorlar. Kendi ogullari gemicikler ile oynayip , askerlikten sahte curuk raporlari ile yirtarken .

Sizin bizim evlatlarimiz sinirda hedef tahtasina donuyor. Dusenin yerine, vatan icin canin feda diye avutulmus yeni bir mehmetcik geliyor. Ama Ankaranin gobeginde duran devlet bakanin tuzu kuru diye tek yaptigi mikrofondan halka , acimiz buyuk , bunu bitirecez diye kuru laflar konusmasi.

Ataturkun dedigi gibi

Soz konusu vatan ise gerisi tefferruattir,

ve ben artik bu ulkeyi yonetenlerden tefferruat konusmalar duymak istemiyorum. Ya bir sey yapsinlar adam gibi yada bunu yapabilecek olanlara koltuklarini birakip gitsinler.

Haaa birde bir zahmet ogullarini askere gondersinler....

Bana soyleyecek bisey birakmamissin yine..

Tv'de şehit cenazelerinde "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganlarını duydukça değişik bir duygu seline kapılıyorum. Bu duyguya dinden imandan çıkmak mı desem, isyan etmek mi, nefret duymak mı desem bilemiyorum.

Şehitler ölüyor kardeşim, çatır çatır ölüyorlar, adamın biricik evladı ölüyor, yüreği tarifsiz acıyor, ocağına ateşin en acımasız yakanı düşüyor, yanındaki 3-5 cahil cühela hala "şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye anırıyor. Kimse çıkıp bunlar neden öldü, neden buna dur diyemiyorsunuz diye soramıyor. Şu dönen oyunlara, dolaplara son verin artık, bu evlatlar ne uğruna ölüyorlar diye haykırmıyorlar. Yüreği acılı baba da ağzına sonuna kadar sokulmuş mikrofona "vatan sağolsun" demek zorunda kalıyor. Bıraksan neler kusacak, neler haykıracak ama , yapamıyor işte.

Bana soyleyecek bisey birakmamissin yine..

Yok dostum sende fikrini soyle, ben gercekten her toplum bireyinin artik fikrini ozgurce soylemesini istiyorum.

Turkiyede dusunce sucu diye bir sey var. Bu utanc tir bence yasa kitabinda.

Dusunce sucundan 30 yil yiyenler var, ama silahli saldiridan 5 sene yatip tahliye olmak daha kolay.

Simdi siz dusuncenizi savunmak icin silahami sarilirsiniz , kalememi???

Ocalan soysuzunu Ocalan yapan biziz , PKK lar degil. Zamaninda biz halkimizin her uyesine konusma hakkini verip dinlesek, o zaman hic bir vatandasimiz etnik kimliginin yok olma korkusu ile boyle sozsuzlarin pesinden gitmeye tenezul dahi etmez.

Al silahini basina cal, ben manyakmiyim dagda asker oldurecem der Ocalan gibi yalanci bir insan ciktiginda. Devlet bana ozgurce konusma ve hakkimi savunma imkani vermis. Sanami kaldim der.

Ben askerde cidden cok tandigim dostumu kaybettim. Bu acilar biter hayat devam eder saniyorsunuz ama o aci sizin ile olene kadar geliyor.

Bir gun once gulerek beraber cay ictiginiz silah arkadasinizin cansiz bedenine baktiginizda cektiginiz aciyi bilmeyenlerin, oglunu kornalar ile ugrlayip aglayarak teslim alan aillerin acisini anlamyanlarin lafi bence , Nice sehitler daha verilir!!!

Benim icin her mehmetcigin kani , bu ulkenin yoneticilerinden daha degerli. En azindan mehmetcik ettigi yemini tutup ortaya kendi canini koyuyor. Politikacilar gibi yemin edip , halkin yuzune yalan soyleyip sonrada yolsuzluk yapmiyor.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
zeda3000 kardeşimin düşüncelirine birebir katılmakla beraber cesaretinden dolayı da tebrik ediyorum.

Benimde söyleyecek çok şeyim var ama söylemeye krkuyorum vallahi :)

Hani bir laf varya, faşizm konuşma yasağı değil söyleme mecburiyetidir diye.

Bizde söyleyelim o zaman, şehitler ölmez vatan bölünmez.

Halbuki çatır çatır ölüyor şehitler.

İstemeden, mecbur olduğu için gidip ölüyor.

Ölenlere sorulabilseydi eğer askere gitmeden önce, belkide büyük bir yüzdesi askere gitmeyi istemeyecekti :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@zeda3000

Dostum soylediklerine sonuna kadar katiliyorum.
Milletimiz ülkenin bekasi icin eger ölmesi gerekiyorsa gözünü kirpmadan ölüme gidecek cesarete sahip oldugundan hicbirimizin süphesi yok elbette.
Zaten canakkalede bunun en büyük örnegini hep birlikte gördük.

Ama bugun sehit olan aslan gibi cocuklara bakiyorum, birde ne icin sehit olduklarina bakiyorum gercekten icim sizliyor. Bunun sebebini ''Eyong''un yorumundan alinti ile devam edecegim.

@Eyong
Sayin mod'um sizinde fikirlerinize katilmakla birlikte eklemek istedigim bazi hususlar var. Forum kurallari geregi siyasetin yasak oldugunu biliyorum.
Fakat bu tür konular acildimi konu ister istemez o tarafa dogru kayiyor.
Sürcü lihsan eylersem affola..

Yorumunuza söyle bi ekleme yapayim bende ;

Ülke topraklari ve Vatan'in birlik bütünlügü sadece kuru bir toprak parcasindan ibaret degildir. Bir ülkeyi bölmek, onu icten ice sömürmek ve kölelestirmek için kurum ve kuruluslarini ele gecirmek yeterlidir. Yeni model savas sistemi bu strateji üzerine kuruludur.

Bugun bizler istedigimiz kadar ''Türkiye Türklerindir'' diyelim, hatta birlikte istiklal caddesine cikip pankart acalim. Bu yapilan eylem sadece kendimizi kandirmamiza yarayacaktir.

Suanda Türkiyenin durumunu düzeltmek icin kurtulus savasinda verilen bir mücadele örnegi ve azim gerekiyor. Kimse yanlis anlamasin ben savasmayı savunmuyorum, her zaman söylemisimdir savaslar genelde iki kisi arasinda baslar, sonra bütün dünyaya yayilir diye, ama gerektigi zamanda ülkenin bekasi icin savasacaksin.. Ama bu sekilde degil!

Çünkü biz bu ülkeyi kendi elimizle, elin amerikalisina, israillisine, ingilizine sattik, dolayisiyla elimizde savasmamiz ve topraklarimizi kurtarmamiz icin mücade edecegimiz bir hakkimizda kalmadi.

İste bu yüzden ''bugun sehit olan aslan gibi cocuklara bakiyorum, birde ne icin sehit olduklarina bakiyorum gercekten icim sizliyor''

Yazik günah..
Bizim artik hakkini savunacagimiz bir topragimiz kalmadi...
Sadece bu topraklarda ırkımızı sürdürmemize izin veriliyor.
Birde aclik sınırının biraz daha üzerinde yasamamiza..
Fazlasi yok..

bknz."yolda devam sevdamız millet yaygara koparmaya gerek yok yan gelip yatma yeri vesaire vesaire istikrar iyidir" artık ciddiyetini kaybetti bu olaylar :farao:

MkD

Madde 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

Madde 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.

Madde 3- Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.

biz bir bütünüz ayakları yapmak yerine şu 3 maddeye bir bakalım bütünmüyüz maddelere göre düşünelim

kısaca;
türkiye devleti bir cumhuriyettir---------------cumhuriyet karşıtı insanlar var
huzurlu toplum-----------------------artık mutlu azınlık var sadece
milli dayanışma ve adalet anlayışı---------------onuda parçaladılar
insan haklarına saygılı--------------------yok öyle birşey
atatürk milliyetçiliğine saygılı-------------http://www.timsah.com/Humeyniyi-seviyorum-Ataturku-sevmiyorum/nTVV0P2UXku

demokratik------------bak bu konuda bir şey diyemem hacdaki vekillerimiz oy kullanıyor bunda sorun yok
laik--------------türbanlı üniversite diğer okullar ilkokullar kamu....
dili türkçedir------------aynen öyle devlet kanalı kafasına göre istediği dilde kanal açar adam kendi dilimde eğitim istiyorum der kendi dilimi konuşucam onunda dersi olsun der mahkemeye çıkar savunmasını kendi diliyle yapmaya kalkar

bayrağımız------------adam eline gökkuşağından 3-5 renk kumaş alıp ona bayrak der devlet izler
istiklal marşı ---------------haftaya başlanırken ve bitişinde okunan istiklal marşının kaldırılması düşünülüyor
başkenti--------------------bir ülkenin tek başkenti olur önüne gelen kendine istediği yeri başkent yapamaz yazan neyse odur

İlk başta zeda3000 takdir ediyorum :) bu ülkede suyu bulandırıp elimize olta verip balık tutmamızı istediler hep.. ve bunuda 40 yada 50 yıl yapıp bizi gölün ilerisinden izlediler cahil insanı yönlendirmek kolaydır atarsın ortaya bir tane fitne fesat oldu bitti başımıza ne geliyorsa cahillikten ahmaklıktan geliyor ALLAH sonumuzu hayır eylesin daha ne diyeyim

Komando tugayına girene kadar 1 hafta yolculuk yapmıştım sonrası 4 ay bestler derelerde tepe işgali, ayağımdan 1 ay postal çıkmadığını bilirim. Ama o zaman güveniyordul kendimize terörü sıfır noktasına indirmiştik. Timim ve ben helikopterle bir o tepeye bırakılır sonra birlik yaklaştıkça diğer tepeye. Tüm eratım güven doluydu. Biz o zaman bitirdik diye bakıyorduk olaya 8 senede neler oldu?

Malum ekranlara yansıması 45 sn...Sonra herkes öldüğüyle, ağladığıyla kalıyor.

Herşey Çanakkale'de bitmiştir.Zeda 1453 sayfa yazıda yazsa hemen herkes eşlikte etse boş boş boş..

Benim bütün inancım; gördüklerim ve yaşadıklarımdan sonra bitmiştir...

...gerisi teferruattır kısmına artık katıl(a)mıyorum. Bazen kimin daha haysiyetli, şerefli olduğuna dair çok ciddi şüphelerim var ve yazık günahki artık herşey psikolojik savaş şeklinde alenen ve gaibten ilerliyor.

Genelkurmaylığımız hala bilgi sızdırmalara vereceği cezaları artislik yapıp söylemlerde bulunsun, baştaki mebuslar cukkayı doldursun, dışarıdan envayi çeşit dalga dümen, olan gariban millete olsun...

Bu gerçekler ışığında halk;kategorize edilip, gerzek bir güruh haline getirilirken, sırtından pekmezi yeniliyor. Sonra neymiş; 5'e kadar say "Komando kaybol"... Bi git yaaa..

Düşünün ki, bu zihniyet yıllardan beri sözüm ona bizleri yönetiyor; "2009 yazarken de iki sıfır var 9 un yanındaki 0 solda. 0 sildiniz... kaldımı dokuz. 2 nin yanında bir sıfır var onu da sildiniz kaldı mı 2 toplayın ne yapar, 11 yapar. 2009 içinde ki iki sıfırı da sildiniz ne kaldı 29 kaldı... 11 ile 29 u toplayın 40 yapar ve mhp nin 40. yıl dönümü"

Haşa huzurdan topunuzun ..........................!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar