Doğum günün kutlu olsun barış abi nice mutlu senelere:rendeer:
terörüm erginim .. sağol işallah hep beraber .. :rendeer:
Abi doğum günün kutlu olsun:rendeer:
olcayım mühendisim kaşifim ..sağolasın :rendeer:
Doğum günün kutlu olsun barış abi:rendeer:
eyvallah kamilcim sağol :rendeer:
doğum gününüz kutlu olsun
eyvallah metin sağolasın :rendeer:
mutlu yıllar bu arada hiç 69 lu gbi durmuyor sayım mod u mumuz ben 79 felan tahmin etmiştim.
İyi bakıyom kendime dert tasa etmiyon hiç bişeyi su akar yolunu bulur diyom :cherry:
Kutlasam mı ki...
İyi ki doğdun Barış kaptan... Mutlu, mesut, 2 tekerlek üstünde geçecek, bol yollu, bol rüzgarlı yıllar dilerim.:rendeer:
olcanım ilk arayan sen oldun sağolasın .. Allah sıhhat verdiği sürece ben arabaya binmem .. Motor benim için sadecezevk değil ulaşım aracı .. taşıma aracı .. yani hayatımın bir bölümü .. o Yüzden Devam :rendeer:
dogum günün kutlu olsun nice senelere
Cadıcım saol ..organizasyonlarını takip ediyom .. herkesi memnun etmeye çalışıon kendini fazla parçalama .. herkes memnun olmaz inan bana .. teşekkürler :rendeer:
Nice senelere
eyvallah saol :rendeer:
Doğum günün kutlu olsun, nice senelere sağlıkla.
Denizci ailesini eskisi kadar sık görmemekten üzüntülüyüz valla ...iyi dileklerine teşekkür ederim :cherry:
Nice mutlu yıllara
Eyvallah sağol :rendeer:
Nice Senelere Sayın Moderatörümüz
modluk falan fani şeyler bunlar ..Motor ruhu baki :cherry: eyvallah sağol :rendeer:
Nice mutlu yillara abi , sevdiklerin ile birlikte ozun omurler. :rendeer:
Amin .. hah işte ince nokta bu
sevdiklerinle .. onlar olmasa 1500 sene yaşasan nolur ... sevdiklerinle güzel her şey .. eyvallah sağol :rendeer:
Barış abi doğum günün kutlu olsun..:rendeer:
eyvallah sağol :rendeer:
doğum günün kutlu olsun Barış abi
eyvallah osmaniyeli sağol ..bigün gelecem anına beraber zorkuna çıkacaz mangal yapacaz :rendeer:
Barış abi nice senelere iyiki doğdun :rendeer:
Uzaktan iyiki doğdun olmaz yakına gel :cherry: ıslatalım
Allah, hayırlı uzun ömürler versin Barış abi.
ne zamandır soracaktım, bu marmaris kıyılarını vuran tsunami felaketiyle, avatarındaki pozisyonun bir alakası var mıdır?
hehe bu resmi erhan çekti .. ama bende çekim için özel atladım :cherry: eyvallah saol :rendeer:
Dogum günün kutlu olsun bariş abi Nice mutlu yıllara:rendeer:
Bu arada dünkü dogum günü hediyendi demek
Eh bir nevi öle oldu :rendeer: sağolasın
Doğum gününüz kutlu olsun;
Mutlu huzurlu nice seneler dilerim.
eyvallah saolasın :rendeer:
nice senelere sağlıklı mutlu ve motosıkletınızle olun :rendeer:
Amin .. eyvallah saol :rendeer:
Nice Yıllara barış abi
eyvallah sağolasın :rendeer:
Doğum günün kutlu olsun BaBaRR...
Eyvallah sağolasın :rendeer:
tevellütünüzün sene-i devriyesi mübarek olsun barış amca.
sevdiklerinizle beraber mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diler ellerinizden öperim.
Vay kuvvetli mira sağol .. :rendeer:
ADANA'dan sevgiler.Doğum günün kutlu olsun, nice senelere sağlıkla,iki teker üstünde.:rendeer:
Boracım sağlasın .. :rendeer:
Nice yıllara adaş, sağlıklı-huzurlu, sevdiklerinle dolu dolu yeni bir yaş dilerim. :rendeer:
Not: Sayısalı bulursam söz sana bundan alacam.
Barşçım kışın yanındayım ahtapot çekecez beraber :cherry: eyvallah saol :rendeer:
nice mutlu sağlikli yıllar dilerim :rendeer::rendeer::rendeer:
Eyvallah sağol :rendeer:
Dogum günün kutlu olsun bariş abi nice senelere :rendeer:
Amin ... sağolasın :rendeer:
oooo ben 2005 te bağlamışım dergahımın önüne....
http://img101.imageshack.us/i/typetoolze9nh2.jpg/
artiz artiz geldiler ortama emoğa üye olduk diye ne faydası varsa...çakma motorcular...
sen daha yoktun o zamanlar cerroşum...vitamindin...:bounce:
nice yıllara koca reis barış abi....
Metecim eyvallah .. Cerrahımı elleme .. teşekkür ederim ...
eyvallah sağolasın
tanimiyorumama yeni yaşın kutlu olsun ağa
yeni yılın hayırlı geçmesini dilerim
Valla bende kimseyi tanımıyodum inan ... ama ne güzel arkadaşlarım dostlarım kardeşlerim oldu bu forum sayesinde .. sanalmış .. sevsinler reeel burası .. tanışırız bi gün bi yerlerde sağolasın :rendeer:
nice sağlıklı,huzurlu,mutlu ve deposu devamlı dolu motorlu yıllara,hayatından başarı eksik olmasın barışçım.
Ümmet abim bilir deponun dolu olmasının ne büyük bi lütuf olduğunu .. amin abicim sağol :rendeer:
Eyvallah sağol .. :rendeer:
Nice mutlu yıllara... :cat:
Doğum Gününüz Kutlu Olsun... :rendeer:
Nice sağlıklı, mutlu huzurlu yıllara.
@Cerrahi
Kardeşim sağolasın işte bu forumun bana kazandırdığı kardeşlerden bride sensin .. Kalbinin güzelliği yüzüne vuran güzel insan .. Çok teşekür ederim saol :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 PM ----------
Nice Senelere Barış abi, kutlamaya Marmarise geliyoruz haberin olsun. :bounce:
Böyle kuru kuru olmaz
Zaten bu gün bi kutlama organzasyonu yok sizi bekliyom hepberaber ıslatacaz sizin 1. yıl benim 40. yıl :cherry: