ARBETUS Katılım 17 Mar 2006 Mesajlar 2,918 28 Mar 2008 #21 Bir de korumalarının gerekli yerlere denk geldiğine dikkat edin. bu önemli bir husus.
Carpathia Katılım 22 Mar 2008 Mesajlar 74 28 Mar 2008 #22 yaz için mont diyosun ya ne olursa olsun pişirmiyormu bu yazın montlar adamı anlamıyorum ben tişörtle cıbıldak yanıyorım dışarda
yaz için mont diyosun ya ne olursa olsun pişirmiyormu bu yazın montlar adamı anlamıyorum ben tişörtle cıbıldak yanıyorım dışarda
SeRHaTeKiNci Katılım 16 May 2006 Mesajlar 1,761 28 Mar 2008 #23 onur1' Alıntı: ben gene heldi diyorum paran varsa denisi yada alpinestars bence nic te normal mont havası var Genişletmek için tıkla ... Dostum önce montların isimlerini düzgünce yazsan iyi olur. Arkadaşımız yazdıklarını ararsa hüsrana uğrar.(heldi=HELD - denisi = Dainese) :farao: Kullanıcı yorumlarına göre söylemek gerekirse :bounce: İkisi de aynı paralara alınabilecek en iyi montlar. Gerisi zevkine gelmiş!!
onur1' Alıntı: ben gene heldi diyorum paran varsa denisi yada alpinestars bence nic te normal mont havası var Genişletmek için tıkla ... Dostum önce montların isimlerini düzgünce yazsan iyi olur. Arkadaşımız yazdıklarını ararsa hüsrana uğrar.(heldi=HELD - denisi = Dainese) :farao: Kullanıcı yorumlarına göre söylemek gerekirse :bounce: İkisi de aynı paralara alınabilecek en iyi montlar. Gerisi zevkine gelmiş!!
celıl ybr Katılım 13 Ocak 2008 Mesajlar 1,903 28 Mar 2008 #24 asfalt meleği' Alıntı: bende de held var yazlık bişi.. o da hindistan yapımı Genişletmek için tıkla ... held alman malıdır yanlıs bılgı vermıyelım nıc de yanılmıyosam fransız
asfalt meleği' Alıntı: bende de held var yazlık bişi.. o da hindistan yapımı Genişletmek için tıkla ... held alman malıdır yanlıs bılgı vermıyelım nıc de yanılmıyosam fransız
SeRHaTeKiNci Katılım 16 May 2006 Mesajlar 1,761 28 Mar 2008 #26 celıl ybr' Alıntı: held alman malıdır yanlıs bılgı vermıyelım nıc de yanılmıyosam fransız Genişletmek için tıkla ... Sende süper yazmışsın... :queen: Nic Türk sermayesi olan bir firmadır.
celıl ybr' Alıntı: held alman malıdır yanlıs bılgı vermıyelım nıc de yanılmıyosam fransız Genişletmek için tıkla ... Sende süper yazmışsın... :queen: Nic Türk sermayesi olan bir firmadır.