Nic mi Held mi hangi montu almalıyım?

Arkadaslar max 300 lira para harcayarak yaz ve kış giymek üzere şık bir mont almayı düşünüyorum.Kalite olarak Nic ve Held i kıyaslar mısınız?

ikisinide kullanmadım ama ikiside iyi marka.nic yerli hindistandan ihrac ediyolar.ama held i bilmiyorum:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende de held var yazlık bişi.. o da hindistan yapımı

XTU markasını bulabilirsen 300 e cok guzel cok saglam bı mont alırsın soledıgın 2 markadan da ıyı

Görünüş olarak güzel ama hep düz siyah renleri var ben biraz içinde kırmızı olanlara bakıyorum motor kırmızı da... :)

az daha ekle revit al yani bu markalar bilmöiyorum nasıldır nici bikere giymiştim korumaları revit gibiydi heldi bilmiorm

bende deri var kardeşimde revit fiyat öle cok yüksek diilki arkadas 300 demiş oda 300 küsürdü ama nekadr küsür hatırlamıyorum. bence oturuşu fln cok güzel korumalar cok iyi oturuyo, he ben deriden vazecmem ayrı :)

GKN

held :cat:
üstüne biraz ekleme şansın varsa richa bak..

Held Alman menşeili fakat pakistan üretimli. Bende yagusa modeli var bir numara büyük aldığğım için şişman gösteriyor. Ancak hiçbir hava koşulunda üşütmedi. Sağnak yağmurda da kullandım problem yok. Yazın sadece içliğini çıkartman gerekiyor okadar. Şimdi Held in air mesh modeli var hoşuma giden Hein gericke ile bunun arasında kalmış durumdayım.

bende nic var.. eşimde revit.. ikimizde cok memnunuz
benim montumun omuz kısımları deri ve her iki montada su ve ruzgar açısından tam anlamıyla işkence testi yaptık bana mısın demediler..
yalnız şöyle bi durum var held montun bi modelinde montun en dısında komple file orme gibi bi katman vardı.. monta artistik bi hava vermiş ama eminim surtunme veye aşınmaya maruz kaldıgında direk parçalanacaktır..

Arkadaslar max 300 lira para harcayarak yaz ve kış giymek üzere şık bir mont almayı düşünüyorum.Kalite olarak Nic ve Held i kıyaslar mısınız?

Bende 2 adet NİC marka mont var. 2 Adet aldım çünkü birisi kışlık (http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44522) diğeri ise yazlık (http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44596)

Ben çok yüksek gelirli bir insan değilim.Çok pahalı montlar beni zorlar, bu nedenle ortalama pahalı bir mont parasından daha aşağı fiyata 2 adet NİC marka mont tercih ettim.Birisi yazlık diğeri kışlık.Bence bu iş zaten böyle oluyor.Yazlık montunla kışın motosiklet kullanırsan, hasta olur yataktan kalkamazsın.Kışlık montunla yazın yola çıkarsan pişersin, şansızsan kızamık bile çıkarabilirsin. :)

Kalite olarakta şöyle izah edeyim.Aldığım montlar paralarının hakkını veriyorlar.Bugün marka bir mont 400-650 Eurolarda dolaşırken ben 2 monta sadece 365 ytl verdim.Sana yazdığım linklerde ayrıca montlar için yapmış olduğum yorumlarım var.Orada yorumlarımı okuyabilirsin.

Umarım yardımcı olmuşumdur.Dediğim gibi en doğru karar yaz için ayrı kış için ayrı monttur.Yinede seçim senin.

ben gene heldi diyorum paran varsa denisi yada alpinestars bence nic te normal mont havası var

Ö.Z.€.R;1011769' Alıntı:
Bende 2 adet NİC marka mont var. 2 Adet aldım çünkü birisi kışlık (http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44522) diğeri ise yazlık (http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44596)

Ben çok yüksek gelirli bir insan değilim.Çok pahalı montlar beni zorlar, bu nedenle ortalama pahalı bir mont parasından daha aşağı fiyata 2 adet NİC marka mont tercih ettim.Birisi yazlık diğeri kışlık.Bence bu iş zaten böyle oluyor.Yazlık montunla kışın motosiklet kullanırsan, hasta olur yataktan kalkamazsın.Kışlık montunla yazın yola çıkarsan pişersin, şansızsan kızamık bile çıkarabilirsin. :)

Kalite olarakta şöyle izah edeyim.Aldığım montlar paralarının hakkını veriyorlar.Bugün marka bir mont 400-650 Eurolarda dolaşırken ben 2 monta sadece 365 ytl verdim.Sana yazdığım linklerde ayrıca montlar için yapmış olduğum yorumlarım var.Orada yorumlarımı okuyabilirsin.

Umarım yardımcı olmuşumdur.Dediğim gibi en doğru karar yaz için ayrı kış için ayrı monttur.Yinede seçim senin.

bu tarz yorumların faydalı olduğunu düşünüyorum hiçbir şey yazmadan

levis 10 numara
lee yaramaz
loft u tek geçerim

şeklinde yapılan yorumlar havada kalıyor.

Bende Held'in yazlık air mesh modeli var.Nic'in de kışlık montu var.İkisinden de çok memnunum.Hangisini alırsan al sende memnun kalırsın.Artık hangisi üzerinde daha güzel duruyorsa onu al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar