NİC marka montlar

Merhaba, (sitesinde dendiğine göre) yerli sermaye olup Pakistan'da üretilen bu montlar hakkında bilgisi olan var mı acaba? Bahsedilen özellikleri gayet iyi görünüyor: Su geçirmiyormuş, omuz dirsek ve sırt koruması varmış, fiyatı da oldukça uygun...

Senin kullanma şansın oldu mu? Ya da kullanan bir tanıdığın? Forumda da pek adı geçmiyor sanki.

Bizzat kullanıyorum. Yazın almıştım. 1005 numaralı model. Kampanyalı fiyatı sanırım o zaman 100 tl idi.
Tahminimden çok iyi çıktı. Rüzgar ve su kesinlikle geçirmiyor. Omuz ve dirsek korumaları tatmin edici. İstanbulda isen yeri hasanpaşada gidip bizzat görerek alabilirsin. İçliği oldukça sıcak tutuyor. Hiç üşümedim daha.

Bizzat kullanıyorum. Yazın almıştım. 1005 numaralı model. Kampanyalı fiyatı sanırım o zaman 100 tl idi.
Tahminimden çok iyi çıktı. Rüzgar ve su kesinlikle geçirmiyor. Omuz ve dirsek korumaları tatmin edici. İstanbulda isen yeri hasanpaşada gidip bizzat görerek alabilirsin. İçliği oldukça sıcak tutuyor. Hiç üşümedim daha.

Bilgilendirme için çok teşekkürler...
Sırt korumasından memnun değil misin? Sırt koruması için de ce onaylı diyor, sünger falan olmaması lazım ama...

Bende dört mevsim olanı var, 3 senedir kullanıyorum, süper mont. Ne rüzgar ne yağmur ne soğuk geçirir.

3 senedir de ben kullanıyorum..hem kaliteli hem söylendiği gibi tatminkar..fiyatı da diğer markalara göre çok uygun..:bounce:

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için...
Sanırım yakınlarda gidip alacağım...

Türkiye'ye Parkistan'dan ithalatını yapan kişi benim arkadaşım. Bir adet eşime hediye etmişti. İnceledim gayet güzel. Aksesuar ve detaylara da yer verilmiş. Su ve rüzgara geçit vermiyor. Tavsiye derim.

Eğer yağmur sertse bilek kısmından su almaya başlıyor. Yaklaşık 15 dakika kadar bir süre içerisinde...

1 seneden fazla oldu nic taho kullanıyorum , çok memnunum , yağmur falan işlemiyor ve çok sıcak tutuyor.

Türkiye'ye Parkistan'dan ithalatını yapan kişi benim arkadaşım. Bir adet eşime hediye etmişti. İnceledim gayet güzel. Aksesuar ve detaylara da yer verilmiş. Su ve rüzgara geçit vermiyor. Tavsiye derim.

firma fuara katılacakmı yada kıyafetleri nerede görebilirim?

bende kullanıyorum sağ kolun bittiği yerde püskül püskül oldu nedense. onun dışında iyi bir mont içliği takılı değilken korumları tam oturmuyor kollara mont tam bedenime göre oldugu halde.

Bilgilendirme için çok teşekkürler...
Sırt korumasından memnun değil misin? Sırt koruması için de ce onaylı diyor, sünger falan olmaması lazım ama...

Aynen dediğin gibi üstad. Sırt koruması var diyordu benimkindede ama malesef sünger. Diğer modellerde nasıl onlara bakmamıştım. Benim aldığım model beni fazlasıyla cezbetmişti. :cherry:
Ama tekrar söyleyim omuz ve dirsek korumaları oldukça iyi. Benim için en önemlisi dirsek. Bir kaç düşme deneyiminden sonra.:cherry:

Sen kimden buldun montu bilmiyorum ama bu site bu markanın sahibi. Artı bi bilgi olarak vereyim dedim.
http://www.motosuperstore.net/index.php

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar