Nexx x.g100 kask hakkında

Öncelikle merhabalar. Uzun zamandır retro kask araştırıyorum fakat varabildiğim sonuç "bell bullit almazsan plastik kasklar takıcaksın" oldu. Son anda başlıkta söylediğim modeli buldum. Aramid kevlar fiberrglas olduğu yazıyor açıklamasında. ( kabuk malzemelerine tam hakim değilim yanlışım varsa düzeltin lütfen). Maddi olarakta sınırımı aşmıyor. Bu kask hakkında bilgisi olan deneyen gören varsa yorumlarsanız çok sevinirim. Bu kask dışında da full face, 1000tl yi aşmayacak retro model tavsiyelerinize açığım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------

Şansıma şimdi motovlog kanallarından birinde premier trophy tanıtımı yapılmış bildirimi düştü. Onu da ekleyebilirim listeye

Bell Bullitt aldım, kullandım ve sattım.
retro olarak alabileceğin en güzel görsel kasktır.
Malzemesi de harikadır içi dışı kalitedir.
Ancak içine rüzgar değil fırtına alır, öyle bir ıslık çalar ki motordan soğursun.
Maalesef retro tasarımlar da bundan kaçış yok.

Gelelim Nexx xg100 serisine.
Ondan da aldım :)
Tasarım yine çok güzel, bendeki purist modeli mat düz siyah.
İç ped kalitesi d kilit mekanizması falan gerçekten premium.
Ayrıca arai rebel var kalite hissi ondan geri kalmaz.
Ses cidden az bullitte göre.
Vizör koyulaştırılmış o yüzden gece sürüşlerinde sıkıntı.
şeffaf vizör seçeneği sanırım TR'de yok.
Dün yağmurda kullandım acayip buğu yaptı. Tek havalandırma kanalı olduğu için yapacak bişey yok.
Bir handikapı da vizörü tek elle yukarı kaldırmak sıkıntı iki elle tutup çekmek ve kaldırmak lazım.
zira üstte 3 tane snap var güneşlik takmak için.
güneşliği tkaarsanız da vizör açmayı unutun.
fiyatına göre güzel kask ama bence ancak ikinci kask olur yağmursuz güzel havada ve sadece gündüz kullanmak için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------

Bu da kaskın güneşlik olmadan bir görüntüsü:
r9PlDV.jpg

Gayet güzel duruyor matı ama ben parlak olanı tercih ederim sanırım. Ben 2.öğretim öğrencisiyim bu arada koyu vizör bana dert olur özellikle kışın. Premier trophy e yönelmek daha mantıklı gibi. Onun hakkında bir bilginiz var mi hocam

Gayet güzel duruyor matı ama ben parlak olanı tercih ederim sanırım. Ben 2.öğretim öğrencisiyim bu arada koyu vizör bana dert olur özellikle kışın. Premier trophy e yönelmek daha mantıklı gibi. Onun hakkında bir bilginiz var mi hocam

Premier Trophy isim olarak biliyorum hiç canlı görmedim. Satışı da TR'de yok diye biliyorum. Varsa ben de bilgi edinmek isterim.
Ama dediğim gibi hangir retro kaskı alırsanız alın kışın verimli kullanım beklemeyin. O görsellik için kullanışlılıktan ciddi taviz veriliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar