Newbie on motorcycle

Merhabalar, senelerce motosiklet kullanmak hususunda hayal kurup, bugüne dek gerçekleştirmemiş biri olarak, bir anda motorumu aldım (ki onun adı Kızım Haşmet'tir :) ), bir anda ehliyetimi aldım, ehliyetimi aldığım gibi cesaretimi toparlayıp trafiğe çıktım.

18 Mart 2013 itibari ile İstanbul trafiğinde Kızım Haşmet ile tecrübeler edinmekteyiz. Biraz olsun korku var, yok değil, ama temkinli bir şekilde ilerliyoruz.

Foruma katılma amacım, elbet haber okumak değil sadece. Umarım hoş geziler ve paylaşımlarda bulunacağız, bir acemi olarak baya bir kafa şişirebilirim.

Selam ve de saygılar.

Ybr almişsin sanırım, hayırlı uğurlu olsun. Bol bol araştırmayla güvenli sürüş tekniklerini öğrenmeni ve boş trafiğe kapalı otopark gbi alanlarda kendini geliştirmeni öneririm. Bende tvs apache 150 aldım alalı 2 ay gbi bir süre oluyor ama öncesinde 5.000 km tecrübem ve eğitimlerim vardı. Motosiklet bitmeyen sonu gelmeyen sürekli öğrenime açık bir sanat diyebilirm.
Baştan hemen tavsiye gbi olacak haddime değil fakat orjinal lastıklerını değiştirmeni , değiştiremezsende ıslak zemınde kullanmaktan kesinlikle kaçınmanı öneririm. Rodajını da kitapçığında yazdoğı gbi yaparsan senelerce hatta ömürlük kullanabileceğin bir motosiklete sahipsin. Tekerin düz bassın hayırlı olsun tekrar.

Merhaba hoşgeldin Motorunda Ehliyetinde hayırlı uğurlu olsun. Kazasız keyifli sürüşler.

Teşekkürler arkadaşlar...

Tavsiyeler için ayrıca teşekkür ederim bora atay, motorum 2. el, 25binde, rodajı güzel yapılmış sıkıntısız bir motor, tanıdıktan aldım sayılır. Yakın zamanda lastikleri de yumuşak lastiklerle değiştireceğim nasip olursa.

Sizlere de keyifli sürüşler dilerim.
Biz gezide, toplantıda, görüşmek üzere...

welcome to Motosiklet.net
have a good time

bu ingilizcesiydi.. türkçesiyseeee,

hoşgeldiniiiiiz hoşgeldiniz hoşgeldiniz sefalar getırdınız. inşallah iyi vakit geçirirsiniz forumda. görüşmek dilegiyle iyi günler :)

hoşgeldin, kazasız sürüşler, keyifli forumlar ;) haşmet değişik olmuş... ayrıca ben de ilk motorumu pat diye almıştım :)

Teşekkür ederim herkese, evet Haşmet... ama boynu bükük kalmasın, onun adı Kızım Haşmet :)

Yakın ve güzel zamanlarda tanışmak, paylaşımlarda bulunmak dileği ile..

Bana dişi kedisinin ismi Haşmet olan bir arkadaşımı hatırlattın :) Aramıza hoşgeldin, başlangıç için doğru bir seçim yapmışsın, kendini çok rahat geliştirebileceğin bir motor.

Teşekkürler hyce, işin aslı benim de motorumun ismini koyma aşamasında ilham kaynağım Oğlum Haşmet (kedi) oldu :)

Merhaba dostum,hayırlı olsun.ben de aynı sen gibi yıllarca hayalini kurdum.geçen yaz ehliyet aldım.2 hafta önce de ansızın bi anda ybr mi aldım nasıl oldu hala anlamış değilim :) ilk otoban deneyimimi de dün yaşadım.80 den fazlasına çıkamadım.rüzgar sallıyor baya bi yerden sonra : ) ha bi de otobanda giderken kaskın önündeki vizörü kapamayı ihmal etme sakın.bi taş geldi öndeki kamyondan.vizöre çarpıp gitti.neyse..görüşmek üzere..

Merhaba dostum,hayırlı olsun.ben de aynı sen gibi yıllarca hayalini kurdum.geçen yaz ehliyet aldım.2 hafta önce de ansızın bi anda ybr mi aldım nasıl oldu hala anlamış değilim :) ilk otoban deneyimimi de dün yaşadım.80 den fazlasına çıkamadım.rüzgar sallıyor baya bi yerden sonra : ) ha bi de otobanda giderken kaskın önündeki vizörü kapamayı ihmal etme sakın.bi taş geldi öndeki kamyondan.vizöre çarpıp gitti.neyse..görüşmek üzere..

değil taş tozlar bile mahvediyor beni, vizörüm en fazla tek tık açık oluyor, kaska değil de, montuma geldi benim de nerden sıçradığı belli olmayan bir serseri, acıttı be :)

Hayırlı uğurlu olsun ayrıca ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

Kediler arasında Haşmet ismi pek yaygın galiba :)

Şaşırdım çok, ama sanırım yaygın, ya da arkadaşın da benim gibi kırmış kafayı az biraz ucundan :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Haşo ya iyi bak..... O da sana iyi bakar.... :cat:

Hosgeldiniz.
Yeni motorunuzu Kazasiz belasiz gule gule kullanin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar