New York Motosiklet Fuari '05

Birinci kisim... Safkan yariscilar..

Zehir gibi soguk havada fuara dolusan binlerce merakliyi "izdihama mahal vererek" asip iceri girdim ve dogruca gormek icin meraktan catladigim BMW K1200S e dogru seyirttim.

Bu konuda baska bir mini-raporum var ona bakabilirsiniz, burada fazla detaya girmeyecegim...

http://www.motosiklet.net/forum/viewtopic.php?p=26952&sid=07a02456861243d9fd6d375bff67adfb#26952

K-S in akillara zarar detaylarini

KSdetail.jpg

-yagmur suyunun ayaginiza gelmemesi icin dusunulmus drenaj, on tekerlek sibobunun jant koluna (spoke) yerlestirilmesi gibi, inceledikten sonra biraz eglence arayisiyla fuarin derinliklerine daldim... :)

Buell.jpg

BU 8 yasindaki kucuk kizi kacirmamam mumkun degildi. Ilerde "Ebony Riders" in lideri olrsa hic sasmam.. :eek:

Kid.jpg

Nerede kalmistik...evet safkan yariscilar...

Iste "the Doctor"un Yamahasi... ;-)

Rossi1.jpg

Rossi2.jpg

Mat Mladin'in Suzuki si...

Mladin.jpg

Suzuki standindan...

Suzi1.jpg

ve harika Ducatiler...

Duc1.jpg

Duc2.jpg

Duc3.jpg

Ducati kesiti gormek isteyen varmiydi ?

Duc4.jpg

Duc5.jpg

Aprilia nin "Spiderman" finish racing bike i... pek begenmedim dogrusu.... :-|

Aprilia.jpg

ve birkac CBR dan iki secmece sizlere..

CBR1.jpg

CBR2.jpg

arkasi var...

yaaaaaaaa CBR koymayın yaaaa. Ben ağlamaklı oluyorum :pale:
Resimler için teşekkürler. Eğlenceli bir fuarmış gördüğüm kadarıyla. Özellikle şu yatık motorlu resmi çok tuttum :farao:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fotoğraflar için teşekkurler güzel bir fuar olmuş acaba biz doktoru istanbulda görebilrimiyiz :joker:
Fuar hatırası süper bi poz olmuş :thumleft:

Rossi'nin Yamahasına bayıldım!Google'dan tüm fotoğraflarını download ettim makinama :) Motosiklette Karbon Şase var yuh! Unutmadan Ellerine Sağlık Donald Duck Abi :queen:

Dip Not: Ulen benim Emektar GSX-R600 e Repsol'ün Tasarımını uydursak nasıl durur aceba? :bounce: Bu yaz zaten büyük ihtimalle Honda'nın Yeni Ürettiği Repsol CBR'ları yollarda sık sık göreceğiz.Repsol'mü?.. Belkide iyi bir fikir değil tekrar düşünsem iyi olacak :cherry:

Evet güzel bir fuarmış belli.. Ellerine sağlık.. Arkasını beklioz ;)

Eveet, nerde kalmistik? Pekala umumi arzu uzerine bugunde biraz cruiser lara bakalim...

cr1.jpg

Cruiser denince akla Harley-Davidson geliyor... ama benim favorim Victory

Ness.jpg

vic1.jpg

vic2.jpg

vic3.jpg

vic4.jpg

Evet simdi H-D a gidebiliriz gonul rahatligiyla...

Giriste bizi bir V-Rod karsiliyor... Nefis bir makine...

vrod1.jpg

hd1.jpg

hd2.jpg

hd3.jpg

hd4.jpg

hd5.jpg

hd6.jpg

hd7.jpg

Metric cruiser denince de aklima tabii ilk once BMW geliyor.
Iste Montauk boynu bukuk vaziyette. Turunun son ornegi...
BMW artik bu seriyi sona erdirdi, yeni sezonda uretilmeyecek.
Bu teknoloji yuklu makina cruiser alaninda citayi yukseltti ve vazifesini tamamladi bence...

bmw1.jpg

Diger metriklerden de iki ornek..

Kawasaki...

kawa.jpg

Ve tabii Honda.

hon.jpg

arkasi var...

Biz yine aynı sabırsızlıkla arkasınıda bekliyoruz.. :farao:
Çok çok saol DD amca.. Arkasını Touring olarak alabilirsek sevinirim :bounce:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Cruiser motorları sevmem ama bu V-Rod hoşuma gidiyor hayırdır iyişallah :santa:
DD biraz istek köşesi gibi oldu ama Ducati standını biraz daha gezebilirmiyiz :bounce:

güzel bir fuar fotoraflar için sağol DD abi :queen:
insan hangi motora bakıcak aklı karışır walla :pr:

süpersin abi :thumright: ..yalnız biraz daha CBR fotosu varsa gözünün çapağını yerim :king: ..victory çok sıkı..ama aklım CBR'da..sevgiler :farao:

fenomen' Alıntı:
...... gözünün çapağını yerim .....:

Böğg... igrencsin valla. :mrgreen: Len nerden bulursunuz bu laflari bilmem... :pr:

Neyse yok sana sibiar mibiar bugun... :cherry: Saka.. gelecek sefer turing enduro SS resimleri koyacagim. Bu gun chopper meraklilarina birseyler hazirladim.
Yorumsuz olarak resimler veriyorum sadece.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

17.JPG

18.JPG

19.JPG

20.JPG

21.JPG

Arkasi var daha...

muhteşem şeyler bunlar özellikle şu hard-crome müthiş bişey gerçekten :thumleft:

valla ne derseniz deyin ya ben şu pembe victory bayıldım ne yakışmış o renk öle allam allaaam :rendeer:

Evet nihayet ulu Pazar gunu geldi ve sanirim bu kez bu fuar olayini toparlamaya muaffak olacagim... :)

Fuarda tabii ki enduro ve kros motorlari da vardi... Iste onlardan "Ahh iste TR de de olsa da yeni baslayanlar gule oynaya alsa binse dedigim iki tanesi...

Yamaha TW 200. Godoz lastikleriyle :!: istedigin araziye gir oyna, plajlarda dolas, eglen... 3500$.

yamTW.jpg

Bu da daha bir hem yol-hem araziye gelir enduroya-motosiklete giris makinesi; Yamaha XT225. Bu da 4000$...

yamXT.jpg

Sunun kullanim kolayligina bakin. Ustune otur, yuru git... :)

DDyamXT.jpg

Iste turing-enduroya giriste super bir motor... Kawasaki KLR 250

klr250.jpg

Bu da agabeyi, Alaska fatihi KLR 650

klr650.jpg

Yamaha da ciddi endurolar da vardi. Iste bunlardan biri WR450F. Bunlar gostermelik fari sinyali olan kros motorlari aslinda...guzel mi guzel...

yam450.jpg

Turing enduro deyince BMW dan bahsetmek lazim tabii.. 2005 te da GS Adventure da bir degisiklik yok. R1200GS yine goz dolduruyor... 2005 modellerinde 04 de gorulen arizalar da giderilmis, cilalanmis... Ceketimin rengine de uydu.

GS.jpg

Ama bilader ne zor karar yahu ADV mi 1200 mu...hmmm.. Ben en iyisi KTM 950Adv bakayim...

Zor bakarsin Donald, cunku fuarda KTM yer almiyor... :( gecen seneki gibi. :-| Huskyler vardi ama resim flu cikmis. :-|

Ben yinede bir tane koyayim suraya... O kadar andik adini, ayip olmasin... :)

KTM.jpg

Evet simdi biraz da turing...Evet turing deyince bu segmente standarti koyan baslica makinelerden biri.. Kawasaki Concours. Sanirim 20 yildir bu motor hic degismeden satiyor. Saft tahrikli, 1000 cc gayet konforlu ama oldukca eski model gorunumlu bir spor-turing. Evden ise-isten eve gezginlerin gozdesi. Yakl 8000$

Conc.jpg

Spor-turing ST, ST deyince de akla Ducati ve Honda geliyor.. Duc ST3 u ihmal etmemek lazim.

ST3.jpg

Bu da obur ST... Honda ST 1300, polis motoru...

Cop1.jpg

Eee Honda ya ugramisken tabii ki meshur Interceptor VFR800 u de ziyaret etmek lazimdi... ettik.

VFR1.jpg

VFR2.jpg

Yok yok... bitiremeyecegim... en iyisi arkasi var deyip burada biraz sohbet arasi vermek...

DD ellerine vizörüne gözlerine bacaklarına ve kalan her yerine sağlık (amma yağcılık yaptım he :cherry: ), gittin gezdin gördün üşenmedin olayı elektronik ortama aktardın yorumladın bizleri oraya götürmüş kadar oldun... Kendi namıma çok teşekkürler..

Evet biraz da super-sporlarla bu raporun bu kez gercekten sonuna geliyorum... Az daha sabir... :D

Simdi biraz su maco arkadaslara misafir olalim...

Custom1.jpg

Bu yakisikli arkadaslarin takintisi Hayabusa ve Ducatilerin "cutomizasyon"u uzerine... 8O

Custom2.jpg

Yorumlari size birakiyorum

Custom3.jpg

Custom4.jpg

Evet bu kadar izdirap yeter deyip gercek SS lara dogru seyirtiyoruz.

Iste "Dukedark"... Duc 749.

Dukedark.jpg

Dukedark2.jpg

Duke.jpg

Duc1.jpg

Duc2.jpg

Duc3.jpg

Duke2.jpg

Itlaya ya uzanmisken MotoGuzzi ye ugramamak ayip olurdu...

Guzzi1.jpg

Guzzi2.jpg

Ve tabii ki MV..

MV1.jpg

MV2.jpg

MV3.jpg

MV4.jpg

Oradan da azicik Japonlara ziyaret...

Yam1.jpg

Yam4.jpg

Bu seksi bitis olsa olsa...

Yam2.jpg

R1 olabilir... ;-)

Yam3.jpg

Suzuki...

Suzi1.jpg

Bu Suzukinin de sarisini mi mavisinimi guzel... Yoksa piyango isini kastirip ikisini de mi almali... :D

Suzi2.jpg

Kawasaki...Mammamia... ne makine... :-|

Kawa.jpg

Bir de BMW nun onunden yine gecelim ve artik tarihe karisan Boxer Cup motorunda bir hatira resmi ile geziyi kapatalim...

Boxer.jpg

"Umbrella Girlz" un de hepinize selami var...

Girlz.jpg

Nice guzel fuarlara, hep beraber...
Hoscakalin... ;-)

Resat "DD" Arbas

DD amca inşallah burda olursun bizim fuar zamanı ama olmazsan bizde seni gezdiririz burdan ;) Çok çok teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar