Netten lastik alımı hk

Merhaba,

Konu umarım doğru yerdedir, yanlış ise doğru bölüme taşınmasını rica eder özür dilerim.

Arkadaşlar cbr250 için diablo rosso2 alacağım. İnternette iki sitede bulabildim. Birisi çoğu kişinin bildiği motolastik, diğer site ise zennmotor( mybike.com diye site üzerinden satış yapıyorlar).

Motolastikde iki lastik toplamda 730 TL+ Kargo (20-30 TL)
Zennmotor da ise iki lastik 720TL+ Kargo ücretsiz.

İki firma ile de görüştüm lastik üretim tarihleri aşağı yukarı aynı ve 2014 ortası-sonu.

Şimdi sormak istediğime gelir isek zennmotor ile alışveriş yapıp sorun yaşan oldu mu? Yada siz hangi siteyi önerirsiniz? Birinden al gitsin diyebilirsiniz ama sorun çıkar ise uğraşmak istemiyorum iş nedeni ile zaten vaktim yok ve iadesi kargosu ayrı bir sorun olacak. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben 2-3 hafta önce motolastikten almıştım aynı gün gönderdiler.

Zenn motor'a rahatlıkla güvenebilirsin.
Sahibiyle h.sonu sabahları oturup çay içerim. Düzgün insanlardır özetle, zarar gelmez

zennmotor dan 2 arkadaşım lastik aldı 2si de memnun kalmadı ilgisiz davranmışlar. ben motolastikten aldım. onlar gayet iyiydi

Motolastik ten diablo rosso 2 almıştım netten zennde de road 4 taktırdım hasanpaşada..

Ben motolastiği tercih ederim çok daha ilgililer.. Zenn de adam diskimi lastik çıkartma makinesine vurdu yamulttu ses yapıyor hafif, zincirimi tam germemiş ayrıca zincir germe aparatını oturtmamış zangırdıyordu..

Birde çıkan lastiklerinizi cumartesiye kadar alın yoksa belediye gelip alıyor geyiği var.. (Önümde r6 ya çıkma lastik sattılar)

eek

Motolastik'ten lastik alıp Zenn Motor'da taktırdım. İki firma da ilgili ve düzgün bence, sorun yaşatacak yerler değiller. Bu nedenle ucuz olanı tercih edebilirsiniz. Fiyat önemli değil derseniz ben burun farkıyla motolastik.com u tercih ederdim (sadece izlenimlerimi paylaşıyorum, iki firmanın da yetkilisini veya sahibini tanımıyorum :) )

Bende C.tesi günü cbr250r için diablo rosso2 almaya gittim motolastik'e(izmirde dükkanları var) bana ellerinde kalmadığını siparişle 3-4 haftada getirebileceklerini söylediler. Benim şikayetçi olduğum konu şu tedarik süresi bu kadar fazla olan bir ürünü neden stokta tutmazsınız

Lastik al diye site var orda cok uygun fiyatla bulacagina inaniyorum ben bridgestone batlax 45 aldim diger sitelerde 700 800 ken 414 tl ucretsiz kargoyla aldim bir sorun yasamadim lastiklerde gayet guzeldi

İnternetten alacağım için lastikleri Ankar'da taktıracağım. Genel kanı ikiside aşağı yukarı aynı galiba.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------

Lastik al diye site var orda cok uygun fiyatla bulacagina inaniyorum ben bridgestone batlax 45 aldim diger sitelerde 700 800 ken 414 tl ucretsiz kargoyla aldim bir sorun yasamadim lastiklerde gayet guzeldi

Lastikal da rosso2 yok şimdi baktım ve fiyatları diğer sitelere göre pahalıymış

İnternetten alacağım için lastikleri Ankar'da taktıracağım. Genel kanı ikiside aşağı yukarı aynı galiba.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------

Lastikal da rosso2 yok şimdi baktım ve fiyatları diğer sitelere göre pahalıymış

muhtemel elinde olmadıgı ıcındır sürekli kampanya ve fiyat olarak uygun fiyat veriyorlar

Önce bi ehliyet al.Polis çevirince lazım oluyo ::winkwink

al zen motordan.

Ben my motosiklet'ten aldım ( www.motosikletaksesuarlari.com/ ) Evet ilgisizlerdi, ellerinde lastik yoktu ihtalatçıdan 4 gün sonra alıp gönderdiler vs ama...

Motolastik'e göre çok fiyat farkı vardı (biri 85TL ücretsiz kargo öbürü 120-130TL+kargo)

İkisi de aynı ithalatçıdan alıp gönderecek. İthalatçıyı/ithalatçıları ara bir sor istersen (ben arayıp sormuştum)

motolastik.com dan alıp Zennmotorda taktırmıştım. Herhangi bir sorun olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar