Neskayfe 3 ü birarada varmı içen

Merhaba ve hoşgeldin MT ailesine:cat:
Hoşgeldin diyen tüm kardeşlerimiz Skygo hakkındaki düşüncelerini belirtme inceliğini göstermişler ve bende onalara katılıyorum :wiinkk:
Başka markalarda var piyasalarda! haydi bol bol el öpmeye başla sen bugünden.... :mrgreen:

bu Skygo parçalarımı bulun muyo neden okadar kötülediniz bu motoru ager parçası varsa fiyatına göre bence idal bi motor

bu Skygo parçalarımı bulun muyo neden okadar kötülediniz bu motoru ager parçası varsa fiyatına göre bence idal bi motor

evt bencede fiyata göre iyi gibi duruyo. tamam sonuçta çin malı kabul. fazla bişi beklememek lazım.

parça konusunda bilgi verebilcek varmı.
izmirdeki servis durumu duyduğum kadarıyla pek ii diil

Merhaba ve hoşgeldin MT ailesine:cat:
Hoşgeldin diyen tüm kardeşlerimiz Skygo hakkındaki düşüncelerini belirtme inceliğini göstermişler ve bende onalara katılıyorum :wiinkk:
Başka markalarda var piyasalarda! haydi bol bol el öpmeye başla sen bugünden.... :mrgreen:

Başka ne marka var söleyebilir misin? Tabi fiyatıda buna yakın olmalı.

hoşgeldin. bayramda bekleriz. Ama şu skygo işini birkez daha düşün derim ben.

malesef bayramdan sonra alabilcem. tamamen duygusal nedenlerden dolayı. ama tanışmak için gelebilirim

ayrıca hoş geldin diyen bütün dostalar tekrar sağolun.

vallaha eger parça sıkıntısı varsa eger o fiyatlara yakın konuni derim parça sıkıntısı yoq çin malı ama bende zaten racer s düşünüyorum çoq şey beklemiyorum sonuçta ucuz motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın bayramda cıddı gezmen lazım :p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar