Neşe alten saygıyla

Aslında konu dışı değil ,zaten konumuzun dışı oldu hep.Amaç kimseye birşey dokundurmak değil.24 kasım öğretmenler gününe hitaben olsun dedim.Kimsede bilmez ,bilende çok azdır .Yeni yetme hepimizin gördüğü fakulteden çıkan bir anadolu kızı.Kız işte erkek olsa az daha yanar insanın yüreği.Neşe kardeşimizin öyküsü.

20 yaşlarında sağ göğsüne 5 sol göğsüne 5 kurşun yiyor.Sonrası daha acı kendi canı yetmiyor babasıda gözlerinin önünde kurşunlanıyor.Rahat uyuyun , zaten huzursuz olun diye açmıyorum konuyu .Acıyın felanda demiyorum.Sadece düşünün .

Babası doğuya çıktı diye kızını yanlız yollamak istemiyor.Ortalık karışık ,neşe tayin olduğu yere gidiyor babasıda peşinden.Gittiği yerde okul yok sıra yok ,geri kafalı çok!Kendinden harcıyor neşe ,yapıyor sıra alıyor ,masa alıyor ,okul yapıyor..Oda ne bir gece 3 bozguncu kapısını çalıyor.Önce babasına sıkıyor gözlerinin önünde ,sonrada 5 sağ 5 sol göğsüne sıkıyor neşe öğretmenimin.10 kurşun aynı bedene ,olmayan köye sıra alayım diye çırpınan neşeye 10 kurşunu müstahak görüyor insan ne acı ne vahim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maalesef böyle kalleşçe gidiyor vatanın evlatları. Vicdansız siyasetçiler sayesinde ve biz aslında sınır dışında düşman gözlerken içimizdeki ruhsuz hainler hep yaptıkları gibi leş ağızlarıyla kalkıp öğretmenler üzerinden de içlerindeki pisliği buralarda dökmeye çalışıyor. Neden? O siyasetçilerin bir yerlerine dil atması için yetiştirilen hain devşirilenlerden olduklarından. Ve bu adi şerefsizler ne kadar sahtekar hırsız düzenbaz fitenci varsa bunları alkışlayıp yalayıp yutarken az ötende yüzü bile kızarmadan sana İslam, şeriat dersi vermeye kalkıyor. Allah rahmet eylesin.Ne heveslerle gittiği yerde başına gelene bak.

Böyle olaylar yaşanmışken devlet adına konuşanların "hdp öcalanı itibarsızlaştırıyor" diye üzülür hale gelmesi...

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/hdpden-arinca-yanit-658013/

Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin, ruhları şad mekanları cennet olsun...

Yatacak yerleri olmayanlar utansın (haysiyetleri varsa).

Apo denen itin soyadı ile anılması, teröristlerin demokrasi, özgürlük savaşcısı olması, Atatürk 'ün devlete baş kaldıranlara haddini bildirtmesinin faşizm olması... saymakla biter mi?

Son düzenleme:
böyle vatan evlatları şehit edilirken halen bazıları kime şehit denir kime denmez kavgasında. Türküm demeyi faşistlik, pkk ve hdp yi savunmanın demokratik hak olduğunu iddia ediyorlar. bizde çok kayıp verdik diye haykırıyorlar (kayıptan kasıtları belkide bu öğretmenimizin kanına giren şerefsizler)

Yazacak birşey bulamadım bu olayların sorumluları bu dünyada olmasa bile cehennemin ateşinde hesap verecekler.Allah rahmet eylesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar