Nereye Kadar Bu Yalan İlanlar ?

Kadinlari kiyafetlerinden oturu cok rahat "ahlaksiz" ilan edip, haram olmasina ragmen yine ayni rahatlikla cikari ugruna yalan soyleyebilen bir ahlaki seviyeye borculuyuz durumumuzu.

sürekli gördüğüm şey. adapazarı gibi yobaz memlektte büyüdüm. en başta şaşırıyordum da sonradan anladım olayı.

Kadinlari kiyafetlerinden oturu cok rahat "ahlaksiz" ilan edip, haram olmasina ragmen yine ayni rahatlikla cikari ugruna yalan soyleyebilen bir ahlaki seviyeye borculuyuz durumumuzu.

Bir de aynı p****nk tipinin sağda solda dincilik taslama huyu da var, ona hepten ayar oluyom.

Aslında milletimiz eğitimli olsa,eğitime özen gösterse,alım gücümüz iyi durumda olsa hiç böyle şeylere gerek kalmayacak.

Ülkede kanun olmayınca yapılacak birşey yok.

En basit örnekle sis farının gereksiz kullanımı 95 tl. Baktığımızda ne kadar denetlendiğini görüyoruz. Yeteri kadar bu uygulanır ise bir sonraki nesilde 'sis farını kimse kullanmıyor bende kullanmayayım' kısmı doğuyor. Eğer denetleme yoksa bizim gibi birkaç kişi 'sis farı insanların gözünü alır' kısmını düşünerek kapalı tutuyor. Ancak bu nüfusun az bir kısmı.

Milletimiz topluluğa gelince 'O çeşmeyi 3 sn fazla açık bırakıyorsun kapatsana şerefsiz insanlar içmeye su bulamıyor' diye konuşurken bireyselde 'kimse fark etmez ben şu grenajı değiştirdim mi birde km düşürdük mü cebe kalır fazladan 4 bin' mantığında olduğu için fazla birşey beklemeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar