nereye ilan verilmeli

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
reklam olur mu bilmiyorum ama motorumu hızlıca satmaya çalışıyorum bu yüzden sarı siteden farklı yerlere de ilan vermek istiyorum eskiden instagramda sayfalar olurdu ama artık yok varsa da ben hiç denk gelemedim önereceğiniz yerler var mı?

Motosikleti
CB650R
Sayfalar devam ediyor ama hiç bir katkısını görmedim ben gene döndü dolaştı alacak kişi sarı siteden buldu beni

Motosikleti
Ktm 1290 sas
Piyasa çok durgun, sezon dışı. Sahibinden yine de en olası yer. Oradan bulamıyorsan İnstagramdan bulman çok çok zor. İnsanlar ilk sahibindene bakıyor çünkü

Motosikleti
Yamaha XSR700
reklam olur mu bilmiyorum ama motorumu hızlıca satmaya çalışıyorum bu yüzden sarı siteden farklı yerlere de ilan vermek istiyorum eskiden instagramda sayfalar olurdu ama artık yok varsa da ben hiç denk gelemedim önereceğiniz yerler var mı?
Hızlıca satman gerekiyorsa üzülerek yok parasına satman lazım. Yoksa bu piyasada hiç bir şey satılmıyor. Sarı site en uğrak yer

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Üçüne beşine bakmadan iyi fiyat verirsen satarsın..Millet kurt olmuş.. Faizde tutuyor parasını ..

Motosikleti
D400
İmpetum'un dediği gibi en hızlı çözüm motomania Gökhan abi.

Letgo bence sahibindenden daha hızlı. ben ilk 2 motoru oradan al sat yapmıstım.

Letgo , sahibinden ve oturduğunuz yerde ki bilinen ustalara ilan vererek hızlı satabilirsiniz . Ustalar komisyon alıyor örn. Motomania'dan arkadaşım NK250'sini satmıştı 105e ilana koymuştu 5TL komisyon alarak satışını 3-4 günde yapmıştı arkadaşım.

Hızlıca satman gerekiyorsa üzülerek yok parasına satman lazım. Yoksa bu piyasada hiç bir şey satılmıyor. Sarı site en uğrak yer
yok parasına versen de dalga geçer gibi mesajlar geliyor hocam. motora 410 yazmışım, 390 olur mu diyor, tamam olur diyorum, sonra cevap yok. ne zaman geleceksiniz diye mesaj atıyorum yine cevap yok. bunları da anlamak zor.

Diğer alternatif letgo şehre bağlı olarak oradan da alanlar olabiliyor. Arkadaşların belirttiği gibi piyasa bayadır durgun fiyat düşürmedikçe satılmıyor bu sezonla da çok ilgisi yok 1 senedir bu şekilde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok parasına versen de dalga geçer gibi mesajlar geliyor hocam. motora 410 yazmışım, 390 olur mu diyor, tamam olur diyorum, sonra cevap yok. ne zaman geleceksiniz diye mesaj atıyorum yine cevap yok. bunları da anlamak zor.
Hayır olmaz demeni bekliyordu herhalde, letgo da da bir aralar halen satılık mı yazıp evet dediğimde tekrar cevap gelmediğinden deli olacaktım :D

Sarı sitede mesajı kapat öyle koy. Alıcı adam öyle, mesajla mektupla uğraşmaz. Hem saçma sapan tekliflere de daha az maruz kalırsın. Bundan önceki aracımı satarken, piyasa ortalaması, arabam kaç para ortalaması 195 bin iken ben ilana 185 e koyup, 183 e satmıştım. Tam sattığım gün biri mesaj atmış, 160 binim var en son ne olur diye. Ebenin .mı olur deyip ilanı kaldırdım.

Bu pazarlık olayı bizim bazı insanlarda, bir işe başlarken besmele çekmek gibi bir şey. Nominal değeri 10 birim olan bir şeye 5 fiyat yazsan bile 4 olmaz mı hastalığı var bazılarında.

S
reklam olur mu bilmiyorum ama motorumu hızlıca satmaya çalışıyorum bu yüzden sarı siteden farklı yerlere de ilan vermek istiyorum eskiden instagramda sayfalar olurdu ama artık yok varsa da ben hiç denk gelemedim önereceğiniz yerler var mı
Sarı sitede şu boost özelliği falan vardı daha çok insana gösteriliyordu ilan oda paralı tabi

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Facebook grupları da bayağı etkili oluyor tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar