benim 2011 ybr de aynısını yapıyordu 0 kmden beri servisede gittim başka ustalarada malesef hiçbiri tam olarak geçiremedi gevşemiş sıktık vs. dediler ama aynen devam etti
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
ybr için bunun aşınmayla alakası yok benimki sıfırkende yapıyordu zaten 4500 de sattım hala aynıydı bence bu kronik sorun ama her motorda yok arkadaşınki 2010 27000 küsürde yeni kasa o bir kere bile yapmadı mesela
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
sat bunu git 2. el japon al :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Dişliden değilse kavrama sorunudur...Debriyaj tası içerisinden zamanla aşınma olmuştur.Kavramada aşınmış ve görevini yapamıyordur.Tahmin tabii ki bu...
ybr için bunun aşınmayla alakası yok benimki sıfırkende yapıyordu zaten 4500 de sattım hala aynıydı bence bu kronik sorun ama her motorda yok arkadaşınki 2010 27000 küsürde yeni kasa o bir kere bile yapmadı mesela
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
böyle bir sorunu çin malı motor kullananlar yazsa tavsiyeniz ne olurdu aceba?
sat bunu git 2. el japon al :cherry: