Nereden Bileceksiniz (Suskunlar)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evvelinden sevdiğim, kendimden birçok şey bulduğum, hissettiğim bir parça. İlk defa bu derece etkili sahnelerle beraber dinledim. Tartışma konusu olmaması dileğimle...

Parça : http://www.youtube.com/watch?v=Nt0D49cWSmI

Bence olmaz Ahmet Kaya dinlememe devri geçti bende dinliyorum ama kendimi kaybetmemek şartıyla.

Yasak olan herşey dahada ilgi çekiyor. Ahmet Kayayının düşüncelerini benimsemem kendinide sevmem ancak bir iki şarkısını bende dinlerim.

Suskunlar dizisine gelince güzel diziye benziyor şahsen sevdim ama sonradan çıvıtırlar kesin izleyici arttımı dizide cıvıyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Parçaya klip çekmek isteseler,bundan iyi olamazdı. Çok çok iyi olmuş..

Burdaki amaçtır düşünülmesi gereken... Ha ahmet kaya ismini düşüncelerini yaptıklarını aklına getirmeden sanki bilmediğin birisinin şarkısı ve kulağa tınısı hoş geliyor şeklinde bir dinlemeyse evet ahmet kaya dinlenir bende dinlerim... Ammavelakin işi ideolojiye döküp propaganda şeklinde şarkısınıda ahmet kayayıda ideolojisinide herşeyiyle ahmet kaya dersenki işde orada ipler kopar..

bu saatte dilime doladınız şarkıyı :)

Ahmet Kaya çok büyük sanatçıydı. Rahmetlinin şarkılarında başka müzisyenlerin yapamadıklarını yapardı. Dünyaya onun gibisi bir daha nezaman gelir bilinmez ama onun şarkıları bir asır daha dilden dile söyleneceği kesin...

kendisi 3.sınıf bir sanatçıdır...''vallahide apoyu özledik'' diye bir şarkısı dahi vardır...sanatçılar topluma mal olmuş kişilerdir-yani öyle olması lazım-
ama malesef o şahıs öyle diil...sıp kasabı miloseviç de çocuk sarkıları bestelerdi...ne kadar ince ruhlu adamdı mı diyelim yani...bebek katiline
şarkı yazmış...ne büyük sanatçıydı falan filan geçin bunları...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
saygi ve sevgiyle bir kez daha anmis olalim.
Yeri doldurulamayacak nadir sanatcilarimizdandir.
Benim dizi ilgimi cekti.
Hic duymamistim.

ferhata bağrırken sahne tamamen insanı tüğlerini diken diken etti

Motosikleti
750x
Yanlış yer ve zamanda söylenen doğru sözlerin bedelini ağır ödeyen ve "siz yanmayın" son sözleriyle yüreğimi ağrıtan usta yorumcu.
Bir kez daha mekanın cennet olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bugün yine yorgunluk ama hava güzel Allah'tan. Eve gidince balkona yerleşmeli hiç olmadı pencere açılmalı.Dışarıyı seyrederken bu şarkı dinlenmeli hem de güneş batarken.

Not: Bugün bir teyze birkaç yıl önce intihar eden oğluna benzetti beni, etkilemiş olabilir.

Bir pkklıya, o bezin önünde apoyu özledik diye şarkı söyleyen birisine saygı duyacak kadar kendimi kaybetmedim çok şükür..Yoksa şehitlerimin kemikleri sızlardı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar