Nerede O Eski Üyeler..

Herkese Selamlar Beyler Alanyadan Gökhan Ben,
Uzuuuun zaman oldu foruma girmeyeli... En az 2 3 sene. Dedim bi gireyim bakayim, eskilerden kimler varmis diye.
MT'de kurulan arkadasliklar bir baska oluyor. Burdan tanistigim ama kendisi ile hic bi zaman motor yolculugu yapamadigim ve su anda Avusturalyada olan bi arkadasimla ayni yatakta bira içer yatardik.
Dogru insanlarla güzel kardeşlikler oluyor burda.
Ama ara ara girip bakiyordum foruma. Hala genc arkadaslar 600 cc ile baslama pesinde. :) hic degismemis.
Buranin sohbeti bile bir başka
Birbirimize laf sokmalar ( aramizin iyi oldugu ve saygi cercevesi icinde )
MT bulunmaz bi aile.
Mezit nerdesin abi :( ?:silent:
Simdi ne mi oldu? Ailem izin vermedi motora 250 cc de kaldik. 4 silindir alacak iken HOOP DUR ORDA DEDILER. GITTIK BMW ALDIK. EVLENDIK Bİ DE USTUNE. EYLULDE ERKEK EVLADIM OLUYOR. AMA 4 SILINDIR ALMAMA ARTIK KIMSE KARISAMAZ. :pl: :pl:

Sen önce kendine bak kaçak.
Sonra millete laf edersin.:pl:
Senin adına sevindim,Allah eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar versin.
Ha bu arada tombiği unutmamışsın... O gelmeden ben söyleyeyim,ne yapsın 150 kilo adam,yuvarlanıp gidiyor işte...:pl:

HAY CANIM ABİLERIM BENIM. BENDE SİZİ BILDIM. YEMIN EDIYORUM. HERKES TEK TEK AKLIMDA. AMA MEZİT HİC CIKMADI. BENIM 3 KATIM. EN BOY KILO OLARAK :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------

Ankaranin kralisin abeeey

Geçen yaz alanyadaydım,tatile gelmiştim.
Deniz o kadar kayalıktı ki zor kaçtık..
Dahada davosa gelmem...:queen:

Herkese Selamlar Beyler Alanyadan Gökhan Ben,
Uzuuuun zaman oldu foruma girmeyeli... En az 2 3 sene. Dedim bi gireyim bakayim, eskilerden kimler varmis diye.
MT'de kurulan arkadasliklar bir baska oluyor. Burdan tanistigim ama kendisi ile hic bi zaman motor yolculugu yapamadigim ve su anda Avusturalyada olan bi arkadasimla ayni yatakta bira içer yatardik.
Dogru insanlarla güzel kardeşlikler oluyor burda.
Ama ara ara girip bakiyordum foruma. Hala genc arkadaslar 600 cc ile baslama pesinde. :) hic degismemis.
Buranin sohbeti bile bir başka
Birbirimize laf sokmalar ( aramizin iyi oldugu ve saygi cercevesi icinde )
MT bulunmaz bi aile.
Mezit nerdesin abi :( ?:silent:
Simdi ne mi oldu? Ailem izin vermedi motora 250 cc de kaldik. 4 silindir alacak iken HOOP DUR ORDA DEDILER. GITTIK BMW ALDIK. EVLENDIK Bİ DE USTUNE. EYLULDE ERKEK EVLADIM OLUYOR. AMA 4 SILINDIR ALMAMA ARTIK KIMSE KARISAMAZ. :pl: :pl:

Hoşgeldin tekrar, Buralardayız ama artık login olup cevap yazmaya değecek konu olmadığından sadece okuyup kapatıyorum bu aralar siteyi.

Oooo kimleri goruyorum.. gokhan kardesim gelmis nerelerdesin sen kayboldun gittin.. abilerini unuttun. Ozlettin kendini. Seni yeniden gormek guzel.. buralarda hep guzel insanlar var zaten.. yalniz samet haric o tipten kaybediyor..:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

Geçen yaz alanyadaydım,tatile gelmiştim.
Deniz o kadar kayalıktı ki zor kaçtık..
Dahada davosa gelmem...:queen:

Sasirmadimki.. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

Evlendin he..rabbim hayirli evlatlar versin cocuklari cok severdin zati..

Forumu kullanmayı unutmuşum. mesajlarınızdan alıntı yapıyorum ama kem küm ediyo. o yüzden toplu yazıyorum. Oğlumu %1.000.000 motorcu yapacam deyyusu. düşsün kalksın kapçık. Daha doğmadan planlarım var.
Işıklarda mendil satacak :queen: motor parası kazansın cakal karlos... Babası gibi alınteri ile alsın alacaklarını... Ama deyyus dededen zengin. çocuğa dedesinin adını verecez. Ehh dedesi de bi güzellik yapar. :cherry:

Yemin ediyorum çoook özlemişim bea buraları...

Uyelik tarihim yeterince aciklayici olur :)

Onlarca geziye farkli motorlarla katildim, tuhaftir moderator alper_tim'le musterim olarak motosikletini yikatmaya geldiginde 20 gun once tanisabildim.

Su anki MT ile eski MT arasinda ucurum var, ama bunun sebepleri icin de suclanacak hic bir sey yok.

Onceden burasi bir platformduysa su an burasi bir kres. Yapacak bir sey yok :)

Uyelik tarihim yeterince aciklayici olur :pl: :pl: ( kapattım kapağı, gazı kaçmaz ) :bestmt:
Burada kaybettiğimiz abilerimizde oldu :( Allah onlara rahmet eylesin, Nur içinde yatsınlar.

Her ne kadar kreş olsa da zevkli burası... Çoluk Çocuğa uymamak lazım :)

Yokuz yok :)
Samet Abi. sana bi güzellik yapayım mi. doğum gününmüş. özelden görüşek mi ? gps satayım sana... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar