Nerede o eski geyikler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir hışımla daldı..
Aniden kayboldu gene...
Kesin hatundan fırçayı yedi... :queen:

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS3_BstUFrLMpk5ParbzRrNtiXj_ylkVIxqSQGgDw5AuSrZjUem

kimdi bu arkadaş bi yerden çıkarıcam ama justin biberin rus versiyonu tarzanstyle.avi

Bora abi çok kötüsün ya , allah bilir bu resmi saatlerce aramışsındır forumda :) Yeni kaslarımıda görmek istiyomusun abi hihi :pl:

He bu arada senin bi sözün vardı, aklıma gelmişken sözünüde bi tutuver abi :) hani seni mt'ye geri alırlarsa eşek gibi anırırım dediydin ya :p büyük bir heyecanla bekliyoruz :queen:

Bir hışımla daldı..
Aniden kayboldu gene...
Kesin hatundan fırçayı yedi... :queen:
höyyt yanlış reklam yapma abi :D 2 dk arkamı döndüm hemen başlamışsın karalamaya :p evin reisi benim, elimi masaya bi vururum sonra çıt çıkmaz, sonra bi bakıyom sabah olmuş uyanmışım :pr::pr:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
meteden ayrıldığından beri kilo aldı adam
"bak kuş geçiyor" diye smirnonun istihkakını da gümlettiği epeyce vakidir

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bora abi çok kötüsün ya , allah bilir bu resmi saatlerce aramışsındır forumda :) Yeni kaslarımıda görmek istiyomusun abi hihi :pl:

He bu arada senin bi sözün vardı, aklıma gelmişken sözünüde bi tutuver abi :) hani seni mt'ye geri alırlarsa eşek gibi anırırım dediydin ya :p büyük bir heyecanla bekliyoruz :queen:

höyyt yanlış reklam yapma abi :D 2 dk arkamı döndüm hemen başlamışsın karalamaya :p evin reisi benim, elimi masaya bi vururum sonra çıt çıkmaz, sonra bi bakıyom sabah olmuş uyanmışım :pr::pr:
Hatun tuz dedimi cız anlarsın olm....
Hanımköylü seni...

Gülmekten karnıma ağrıların giriği geyikler biliyorum.. ekran başında tek başımayım ve katıla katıla gülüyorum.. zor günlerdi.. ehhh ehh nerede o eski geyikler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar