nerede kaldı bizim sticker'lar

@olcan138 cargoya ver dostum onada razıyız sen deki bana özel mesaj yoluyla adres telefonunu yazan arkadaşlara gönderiyorum de oke
ama sakın @Skullhunter kardeş gibi yapma deyipte göndermezlik yapma bizimde gözümüz yolları beklemekten yorulmasın

bence arkadşlar profesyönelce bu konuyu ele ala bilir miyiz?daha özel1 amblem bence bu da buranın yıllardır belli 1 sticker ı ama konuyu prof lar ele alsın mesela ben gonulluyum mımarlık burosunda calısıorum 1 kac tane demo yaparız begenmezsek aynı kalırdaha ozel olmalı bence cvp beklıorum yada su ankı stıcker ı8n uzerıne de calısabılırız

yahu arkadaşlar, ben ikinci kez istedim skullhunter dan yine geldi. geçen sefer kargo istemiştim 2 gün içinde gelmişti ama bukez unutmuşum söylemeyi o da postaya vermiş uzun sürdü biraz ama yine geldi.

bende istiyom bende bi t srht istedik biri ona gönderdi biri ona bari bunu alalım bende bende _DeMoN_:salut:

Ben de ak sakllı dede gördüm rüyamda [Eskişehir MT] stickerlarına kavuştu dedi.:wiinkk:

Bu arada özellikle Kadıköy-Üsküdar civarına elden vermeye çalışırım, İstanbul dışı isteyenlere de kargoyla göndermeye çalışırım.(Postayla uğraşmak uzun iş:pale: )

Sadece Eskişehir değil ; Kütahya da sticker sahibi oldu. Daha da dağıtım bitmedi!:cat:

Super Moderator
bathu, içime doğdu :p 3 vakte kadar sen de sticker sahibi olacaksın:wiinkk:

bathu, içime doğdu :p 3 vakte kadar sen de sticker sahibi olacaksın:wiinkk:

burdan bir mukavele teşekkürlerimi sunarım:rendeer: :rendeer:
@olcan138 arkadaşıma ve @Skullhunter kardeşe ikiside eş zamanda geldi
saolun varolun Sinop sticker larına kavuştu. burdan bi parça armağan ediyorum
Moderatörlere : Bim bam bom çok şükür dostlar bizimde artık bir stickerımız var
elimizdeki eski korsan stickerlar imhaa edilmiştir :queen: :queen: :rendeer:

yahu dostlar..moskovaya sticer yokmu....:pale: ayin 23 unde turkiyede olacagim..kimden sticer,tisort alabilirim..parasiyla tabii..istanbulda olan arkadaslar telefon veya adres verebilirlermi..yada 23 aralik ile 05 ocak arasi istanbul mt toplantisi varmi...

Tekirdağ'dan arkadaslar yada başka il ilçelerden bana sticker gönderebilecek varmı ?

Valla ben siteye ilk üye olduğum zaman istemiştim sağolsun erhan bi (skullhunter) göndermişti 2 şer tane sonra fazla miktarda istedim tekrardan gönderdi bana 20-25 er tane olması lazımdı yani göndermemezlik yapmıyor zaten bana demişti elimde olanın hepsini gönderirim diye :mrgreen:

bende ıstıyorum kendı ımkanlarımla yapmaya calsıtımm daha baskıdan gelemdıler bakalım sonuc nasıl olacak:)

msn den logonun orjinalini alın dijital baskıcıda folyoya bastırın
rica edin diğer işlerin arasına atsın fazla para yazmasın.
iç mekan bastırın üstüne koruyucu şeffaf folye kaplatın

azıcık bende çamura yatsam banada yollarmısınız
ama zaten sencere yollayıbta bana gelmezse sencerinkileri çalarım sorun olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar