Nerede bulabilirim.Bilgisi olan paylaşabilir mi ?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Aşağıdaki resimdeki gibi kask ve gözlüklerden arıyorum sirkeci eminönü civarını alt üst ettim ama bulamadım. Bu tip gözlük ve kasktan gören yada nerde bulabilirim bi fikri olan varsa paylaşabilir mi ? (bu arada kask alman askerlerinin kullandığı miğferlerden yan askeri malzeme ve eminönünde yok)

6mwrm.jpg

6mwtg.jpg

gozluk o film icin yapilmis ozel bir tasarim sanki... gozlugun ve kaskin bir degisigini ebay'da bulabilirsin. "german helmet" diye arat cikar...

gozluk o film icin yapilmis ozel bir tasarim sanki... gozlugun ve kaskin bir degisigini ebay'da bulabilirsin. "german helmet" diye arat cikar...

Teşekkürler..Gözlük doğrudur o tip pek görmedim..Özel yapım olabilir ama kaskı da bulamıyorum. Onu bulsam bile yeter aslında

ygk

bu tarzda ucuz kasklar çok var. ancak koruma niteliği yok insanımızın tabiriyle polisten kaçmak için kullanılıyor. ucuz kask satan yerlere bakın, bulamazsanız burdan alıp size gönderirim. Hedef_turan link te vermiş zaten. türevlerini çok görebilirsiniz. hatta bazıları kendini aşmış saçma bir vizör bile takıyor, çok uygunsuz görünüyor ve vizör kenarlardan rüzgar alıyor.
ancak nolan gibi markalarda hiç rastlamadım böyle bir kaska bende, artçıya verilebilecek ve fazla yer kaplamayan tatlı bir kask oldugu için bende aramıştım.

gözlüğüde bazı dükkanlar var ilginç şeyler satan, o tür yerlerde bulabilirsiniz. ancak bundan emin değilim. yine de boş dönmeyeceğiniz kesin çok ilginç şeyler var en son gittiğimde kurmalı uyurken ellerini sallayıp sağa sola yuvarlanan bir biblo almıştım =)

kask olarak biltwell kasklarını önerebilirim
http://www.biltwellinc.com/index.php?l=product_list&c=2
25-30 liralık kasklara nazaran kalitelidir.Fiyatı 200 lira civarında istanbul'da tt satıyor bildigim kadarıyla(Fotograftakı kask degıl zaten baret desek yanlıs olmaz.)Fikrim dandik nazi benzeri kaskı kullanmayın,kullandırtmayın hakkaten komik gözüküyor(oyuncak kask gibi duruyor).Gözlük konusunda pilot gözlüğü
http://www.selectchina.com/supplier/130290007/images/Motorcycle-Goggles-11-big.jpg satan bır kac yer bılıyorum.50tl civarı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar