Nerede bu PUTOLİNE ?

Motosikleti
FAZER 8
Zamanında bir tane Tech Chain aldım seramik kaplama olanından ve gayet memnundum , fakat artık yok piyasada . Nedendir acep ?

Ek olarak da altarnatif olarak önerebileceğiniz hangi yağlar var? :silent:

Motosikleti
FAZER 8
seramik kaplamalı olanların hepsi satışa kapalı

Türkiye distribütörü KMA (Kilerci Motorlu Araçlar) 'dır. Onlara ulaşıp alabilirsiniz. Yalnız iflas ettiler diye bir duyum aldım, doğruluğu ile ilgili bir bilgim yok. Ama durum buysa artık getirilmiyor olabilir.

Link: http://www.k-ma.com.tr/

Motosikleti
FAZER 8
dediğiniz çoğu şeye baktım motomars stoklarında olmamasına rağmen stokta varmış gibi gösteriyor malesef

Tahminim putoline markasını Türkiye'de motul gibi unlendirme amacıyla getirdiler, aea ya da reklamını filan yaptırdılar ama maalesef piyasada tutunamadı bu sebeple İncik cıncık malzemelerden ziyade sadece talep olan belirgin ürünlerini getiriyorlar

Geçtiğimiz bayram ege gezisindeyken Soma'da konaklağım gün yanımdaki zincir yağım bitti. Heryerde kapalı olunca eşi dostu aradım birisi ufacık kutuda bi putoline getirdi zincirime sıkıp 1 saat kadar sonra yola çıktım ve 700km yol geldim zincirim hala vasat değildi. ki ben gündelik kullanımda 300km'i hiç görmüyorum, her akşam eve girmeden zinciri temizleyip yağlayıp bırakıyorum.

F54

bu vatandaşalar 1 lt yağı 100 tl ye satıyor bence tr de pek bi şansları yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar