Nerdeyse motorumu çalıyolardı

Motorumu apartmanın giriş kapısının önüne koyuyordum oturduğumuz ev 3 katlı ve biz orta katda kiradayız ev sahibinin arabası bahçede olur genelde bende motoru koyar giriş kapısını kapatırım.
Her sabah yaptığım gibi kalktım montu kaskı aldım aşağıya bir indim motor yok önce bunun bir şaka olacağını düşündüm ama 2 anahtarda bendeydi, hemen eve çıkıp babamla birlikte oturduğumuz yere bakan bölge jandarmaya gidiyorduk yolda ruhsatın fotokopisini aldım, telefon geldi arayan annemdi motoru bulduklarını söylediler hemen geri döndük oturduğumuz evin ilerisindeki boş alana bırakmışlar motorda hiç bir hasar yoktu o an dünyalar benim olmuştu.
ilk baktığım kontak oldu ama hiç dokanmamışlar zorlama ile direksiyon kilidini kırmışlar ve Kanuni Hussarı olanlar bilir ön grenaj çok basit yani ön tekerin üstünden hiç grenajı çıkarmaya gerek kalmadan kontak soketleri ile oynamışlar ve arka kick startla denemişler ama başaramamışlar adi kanı bozuk insanlar motora herhangi bir zarar vermemişler
hemen gidip disk kilidi aldım ve uzun bir halat kilit aldım tesadüf aynı bölgede oturan bir abide kilit almaya gelmiş oda söyledi hırsızlık artdı dikkatli ol diye
Allaha bin şükürler olsun motoruma tekrar kavuştum hemen mahalledeki çocukları sevindirmesi için anneme para verdim
ama inanın bana 'insanın başına gelmeden bilmez' denilen olay doğru o an aklımdan geçen düşünceleri aktaramam yaşanır yani o sinirle nerdeyse kaskı paramparça yapıyordum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
powerbyaydin, buyuk gecmis olsun. baya ucuz yirtmisin valla. allah kimsenin basina vermesin :rendeer:

geçmiş olsun mu diyelim, gözün aydın mı?
AYDIN; GÖZÜNAYDIN :)

dikkatli olun arkadaşlar...
benim kursun motorunu da çaldılar 4-5 gün önce. gitti güzelim twister... :jocolor:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
powerbyaydin, allah korumuş kardeşim, çok büyük geçmiş olsun...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Geçmiş olsun kardeşim..

Süper Moderatör (BBRR)
kaskı parçalama 2-3 arkadaş soteye yatın motoruda yola koy adamlar tam iş üstündeyken kafalarını gözünü yarın :thumleft:

Motosikleti
Su Motoru
Aydın geçmiş olsun, bizim Pazar günkü Çakırlar gezisi yatardı valla :cherry: neyse ben seni artçı alırdım :p. Bu arada "DOKANMAMIŞLAR" sözcüğüne koptum olum hahahaha :flower:. Yakalayıp dövmek lazım o elemanları bu arada Ram' inide aldım :) ...

çok sağolun tek sevindiğim konu aşkıma tekrar kavuşmam :joker: çünkü bulamasaydım bir daha göremezdim polis ve jandarmaya kalsa olacaklar belliydi zaten çalanın amacı belli
Semihim eğer birgün biri denk gelirse jopları kullanmak nasip olacak :cherry:
o kişi kimse bir daha uğramaz mahalleye ama yeni ev bitsin bahçesindeki piskopatı görünce girebilecekler mi bakalım :pl:

Motosikleti
Su Motoru
Aydın olm senin tipte psikopatlık yok ki :cherry: şeker bir çocuğa benziyorsun hahahaha. Yumoşum benim :cherry: ...

motorun çalındığını anladığın anki halini ben çok iyi bilirim , benim 2 tane arabam çalındı öyle ve içime langırt diye birşey oturmuştu, işin kötü tarafı arabalar bana ait değildi o daha ağır oldu, çok geçmiş olsun, lütfen biraz daha dikkat , bu şerefsizler istediği an götürüyor bu kesin,

:queen: arkadaşlar aklıma geldi acaba sitemizde hırsız varmıdır? yani hergün yazıştığımız bir sürü insan var, acaba hırsız olan var mı ? :queen:

Moderatör (forrap)
Aydın abi geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın.Umarım bi daha bu tür olaylar yakınından bile geçmez hem senin hemde parasını hakkıyla kazanan herkezin...
MeTaL, yeni eve köpek falan alıcak heralde psikopat olan o olsa gerek aydın abi değil :)

Motosikleti
Su Motoru
Ben hırsızım Thief Heart :cherry:. Ha bu arada ilk okuldaykende benim 21 vites bisikletlerim çalınmıştı :(. İlk önce yeni aldığımı çalmışlardı daha 1 haftalıktı sonrada ondan önce aldığım bisikletimi çadılar 2 gün kadar sonra :p. Asmak lazım bunları ...

@Metal
ben değilki piskopat bir bekçi köpeği olucak kesin :cherry: haklısın bende pisko tip yok :p

@federal
özel bilgilerinizi açık alanda sergilemeyin diye yazıyor her yerde kim nedir bilinmez dikkatli olmak lazım

herkeze tekrar teşşekkürler hağla daha aklıma sabah kapıyı açıp motorumu görememem aklıma geliyor deli olucam :pr:

powerbyaydin, Geçmiş olsun hani derler ya " Allah sevdiği kuluna eşşeğini kaybettirip sonra buldururmuş" Sevdiği kullardansın şükret kavuştun.. Bir daha olmaması temennisi ile tekrar geçmiş olsun....

büyük geçmiş olsun...
diyorum hep bir ton para verip motor alıyoruzi
onu çok seviyoruz
ama garaja koymuyoruz
bu kadar değer verdiğmiz şeye nasıl böyle davranıyoruz.
:cat:

Aydın Allah sevdiği kullarına eşşeğini kaybettirip kaybettirip buldururmuş'' diye bir söz var. diyeceğim geçmişolsun.

@lacivertsarı çok sağol :cat:
@qeek23 parayı sokakta bulmuyoruz yani malın değerini biliyoruz ama yer yoksa ne yapıcaksın imkanım olsa eve sokucam ama yok sabah ki manzara karşısında yaşayan bilir deli oldum zaten ben o kadar alın teri dökeyim kansızın biri gelsin benim malıma göz koysun bulucan bunları sallandıracan :pl:

federal' Alıntı:
:queen: arkadaşlar aklıma geldi acaba sitemizde hırsız varmıdır? yani hergün yazıştığımız bir sürü insan var, acaba hırsız olan var mı ? :queen:

8-[ :signoops:

büyük geçmiş olsun Aydın,

düşündüm de içim ürperdi bir an..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar