- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım sıfır motosiklete %10 hasarsızlık indirimim uygulandığı halde 7000 tl üst 3000, 5000 tlye kadar sigorta tekliflerine şahit oldum nitekim, en uygun olan xxxx firmasının teklif "1200" tlye zorunlu trafik sigortası yaptırdım.
şimdi asıl konu altta paylaştığım konudaki alıntıda 2010 senesine ait hortlatılan bir konu dikkatimi çekti.
kıyaslama yaptığımızda 42 tlye yapılan sigortayı, bir anda 90 tlye çıkaran sistemin, 2010 senesinde araç sürücülerini nasıl şoke ettiklerine aşşağıdaki alıntı olan konunun zaman tünelinde tanıklık ediyoruz, yıl 2016 aradan 6 sene geçiyor şu rakamları görünce o zaman sitem edenlere gülümsüyorum.
hadi bu sene bile 100 de % 100 zam yapılsa bile yine 1200 tl alt taban rakama denk gelmezdi herhalde,
6 sene içinde %2000 zamlanmasına insanların hiç bir tepki vermeden rahat olabilmelerini anlamış değilim.
sigorta vergi soygunu tam gaz.
İlgili Konu: http://www.motosiklet.net/forum/sikca-sorulan-sorular/83715-motosiklet-trafik-sigortasi.html
şimdi asıl konu altta paylaştığım konudaki alıntıda 2010 senesine ait hortlatılan bir konu dikkatimi çekti.
kıyaslama yaptığımızda 42 tlye yapılan sigortayı, bir anda 90 tlye çıkaran sistemin, 2010 senesinde araç sürücülerini nasıl şoke ettiklerine aşşağıdaki alıntı olan konunun zaman tünelinde tanıklık ediyoruz, yıl 2016 aradan 6 sene geçiyor şu rakamları görünce o zaman sitem edenlere gülümsüyorum.
hadi bu sene bile 100 de % 100 zam yapılsa bile yine 1200 tl alt taban rakama denk gelmezdi herhalde,
6 sene içinde %2000 zamlanmasına insanların hiç bir tepki vermeden rahat olabilmelerini anlamış değilim.
sigorta vergi soygunu tam gaz.
06 Aralık 2010, 16:36 Sevgili mt üyeleri bundan yaklaşık bir hafta önce yeni bir motor aldım ve alım satımdan sonra bugun sigorta için 3-5 tane sigorta şirketi dolaştım ve verilen fiyatlar 90-115tl arasında farklılık gösteriyo,2 ay once arkadasım yine alım satımdan sonra sigortayı 42 liraya yaptırdı fakat şimdi en uygun yer 90tl çekiyo dedim bu fiyat neden bu kadar yukseldi bir anda söyledikleri motorsikletlerin cok kaza yapması ve şirketleri zarara sokmasından dolayı fiyatlar yükselmiş. Bildiğiniz uygun sigorta yaptırabilecegim yer varmı acaba eminim benim durumumda olan bi çok mt üyesi vardır yardımlarınızı esirgemeyin şimdiden yardımcı olan olmayan herkeze teşekkür ederim.
İlgili Konu: http://www.motosiklet.net/forum/sikca-sorulan-sorular/83715-motosiklet-trafik-sigortasi.html
Son düzenleme: