Nerden Başlasak.. Selamlar

Öncelikle herkese burdan saygılarımı sevgilerimi gönderiyorum...
Siteyi bir süredir takip etmeme rağmen üye olma fırsatını yeni bulabildim incelediğim kadarıyla çok değerli ve kıymetli arkadaşlar saygı ve sevgi çerçevesinde birbirleriyle sevdikleri bu sporu,tutkuyu paylaşıyorlar gelişiyorlar,öğretiyorlar,öğreniyorlar
Moderatör ve Admin arkadasların yazılarını okudukdan sonra burda yaptıkları işi gercekden tebrik ederim egolarını sıfırlarmıs arkadaslar görmek gercekden sevindirici herseyden önce özümüze dönmek lazım... neyse bunları bi kenara bırakıyorum umarım hersey gönlümüzce olur

Ben bir süredir 150 cc lik bi scooter kullanıyodum fakat gözüm ss da ne kadar kontrol gerektirdiğini sorumluluk gerektirdiğinde gayet farkındayım

bir kaç ay içinde inşallah burda değil yollardada bu tutkumuzu paylaşıcaz :)

Kararsız kaldıgım aslan parcaları arasında hyosung 250gt aprilla 125 ve ninja 250 bulunmakda boyum 1.77 ve kilom 65 olmakla beraber bu aletlerde hyosung ve ninjada kontrol eksikliği yaşayabileceğimi düşünüyorum malum + 150 bi ağırlıkdan bahsediyoruz fakat aprillada bi tasarım harikası olmakla beraber çift zamanlı ve 2. el piyasası ölü gibi bulunuyor tavsiyeleriniz baş tacı olur :) ayrıca sizce kışı biraz beklemelimiym fiyatlar nasıl olur şimdiden teşekkür Allah kazasız belasız sürüşler kısmet etsin... sağlıcakla

nerden başlasak.. demişsin ya; doğru yerden başlamışsın zaten..

aramıza hoşgeldin motor konusunda acelen yoksa martta fuar oluyor orada fiyatlarda uygunlaşıyor bilgine.. ::tutkuy::

Kışı Beklemelisin Hem Öle Bi Motosiklet Alcaksan 125 racing veya 250 racing le hiç uraşma git direk bi Hayabusa al derim :) Şaka Bi Yana motoculuk deneyimim var diyorsan bi 600 f ile veya 2000 r6 ile devam et derim ama aldıktan sonra hemen trafiğe çıkma önce bi trafiğe kapalı alanlarda aldığın motoru kullan derim :cat:

nerden başlasak.. demişsin ya; doğru yerden başlamışsın zaten..

aramıza hoşgeldin motor konusunda acelen yoksa martta fuar oluyor orada fiyatlarda uygunlaşıyor bilgine.. ::tutkuy::

yok hatta daha iyi olur marta kadar halletmem gereken işlerim var. Bildiğim kadarıyla 1500-2000 ytl oynayabiliyor fiyatlar...ama gözüm ninjada be üstat vallahi ağır gelirse ama taş basarım kalbime olsun... : (

150 Scooter'dan sonra 600 SS zor gelebilir, sen Hyo/Kawa 250'lere bak :wiinkk:

Ya arkadaş rahat bırak insanları kaçtan kaça geçmek istiyorlarsa geçsinler.. Burda post kasacağına git nüfusunu yükselt :p

600 ler şeytan işi be abi :) daha cin olalım sonra şeytan çarparız max 250 dir alıcağım hatta ona bile kararsız kalıyorum fakat türkiye piyasası tamamen nasıl kucağımıza adam alırız zihniyetinde olduğu için 125 lik motor cbr lar haricinde ss lar 8-11.000 ytl arasında bende acıkcası 125 verip 1-3 sene kullanıcağıma 250 veriyim 1-5 sene hatta temiz bakarsam 1-10 sene kullanıyım istiyorum bunlar tabi benim fikirlerim yanlıs doğru işin pirleri var burda az aydınlatılsak hoş olacak : )

Fiyat Aralığı Nedir Bence yamaha yzf 125 al derim ss olarak seni tamamen tatmin eder ama ikinci el piyasasını bekle derim :)

Hoşgeldin arkadaşım.Lakap itibariyle drink'e biraz düşkünüz anlaşılan:cherry:.Derimki;motor büyümeden kendi büyümeli insanın.GT250R 29hp ve NINJA250 33hp makinalar olarak,ka-fa 1500'ken kullanılacak aletler değil.Bazı ateşli arkadaşlarımız 600RR demiş Sen onlara uyma:).Ha!,motor değişir,mantalite değişir diyosan bu iki makinayı tavsiye ederim.Zira 150CC Çin malı scooter bile birebir olmasada 60km/h'a kadar 125 bir SS'in tadını verebilir.(Almasını bilene:cherry:).Bendede 150CC bir Çinli var ve YZF-R125'i test ettim.Açıkçası bana öyle deli bir ivmelenme hissi vermedi.Tabiki ne kadar ekmek o kadar köfte ama insanda motorunu değiştirdiğinde bariz daha iyisini bekliyor.Dediğim gib eğer kendine hakim olabilirsen 250'lik Race'leri tavsiye ederim.:cat:

Son düzenleme:
ya yzf-125 ayrıca kazık abi yanlışmıyım? bu arada alkollü araç kullanmam yani ehem köh! ıh yani değişir tabi zihniyet be abi yani umarım offf zaten akşamdan akşama içiyoruz kaçırdın tadımı pff

evvela hoşgeldin..
boy kilo olarak sorun yaşayacağını sanmıyorum, motorun ağırlığını dert etmene gerek yok. motor yatacaksa eğer kim olursa olsun pekte farketmez, önemli olan durduğu yerde dengede tutabilmen ki boya bakılırsa en azından ayak tabanlarının yarısı yere değecektir, seyir halinde ise zaten mesele yok.. tercihim HYO 250R den yana olacak.. seçimin ne olursa olsun hayırlısı olsun, kazasız sürüşler dilerim..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin :cat:

direk spor modellerden başlama bence. her nekadar scooter ile trafik tecrüben olsada vitesli tecrüben yok. sen normal bi vitesli ile takıl bi süre. ondan sonra 600 cc ss motorlara geçebilirsin gözün arkada kalmadan. yada 250 cc bana yeter dersen kawasaki alman daha uzun ömürlü olur tabiki :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar