Nemo 1.4 HDI Hangi renk direksiyon yağı uygundur?

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Aracım Citroen Nemo 1.4 HDI. Direksiyon yağı en son ne zaman değişmiş bilmiyorum. Yağın rengi kararmış baya.

Kendim değiştirmek istiyorum lakin bu yağın çeşitli renkleri mevcut. Hatta şanzıman yağıyla aynı yağ diyorlar çoğu videoda ki yağ satan sitelerde açıklamalarda da hem şanzıman hem direksiyon yağı diyor net bilgiye ulaşamadım.

Kısacası arkadaşlar ben bu araca nasıl bı yağ- sıvı alacam bilgilendirirseniz sevinirim.

Motosikleti
Ns200 15"
Linea'da direksiyon hidroliğini değişirken Shell Spirax S1 kullanmıştım, o sıvıda hem şanzımanda hemde direksiyon sisteminde kullanılan bir sıvıydı ve Linea için uygun olan S1 Atf sınıfına sahipti. Hidrolik sıvısını yeni koysanız bile yakın zamanda yine aynı renge ulaşacaktır ama bu eski çıkan hidrolik kadar kötü olacak demek değildir. Uygun olan sınıfı bulup kullanmanızı tavsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------

Shell'in yağ bulucusundan baktığım zaman Spirax S4 ATF HDX ve Spirax S5 ATF X sıvıları göstermektedir.

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Teşekkür ederim cevabınız için değerlendircem.

Aracın kullanim klavuzunu indirdim ama orda da onay açıklama bişey vermemişler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar