..... nefret ediyorum! (oyunu)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İsmi lazım değil zaten kendi de hiç lazım değil, insan israfı müsvette bir şahıstan, şu dünyada milyarlarca kişi arasından tek bir kişiden nefret ediyorum, iğreniyorum hatta tiksiniyorum, yok olmasını arzu ediyorum, yeryüzünden silinip gitmesini diliyorum.

İsmi lazım değil zaten kendi de hiç lazım değil, insan israfı müsvette bir şahıstan, şu dünyada milyarlarca kişi arasından tek bir kişiden nefret ediyorum, iğreniyorum hatta tiksiniyorum, yok olmasını arzu ediyorum, yeryüzünden silinip gitmesini diliyorum.

ben alıngan adamım muhterem :salut:
hayırdır :silent:

ben alıngan adamım muhterem :salut:
hayırdır :silent:

Bu yazdığım vasıfları üstüne alacak kimse tanımıyorum bu sitede :) Sen niye alınıyorsun yahu :) Bu siteyle alakası olmayan bir şahıs zaten dedim ya bu dünyalı bile değil o :mrgreen: İçimde yaşıyorum nefretimi, teşhir etmem yasaklandı zira :)

İki kelimeyi yanyana ve alt alta getiremeyen fakat üst düzeyde yetkilerle donatılanlardan!.. ::cekic::

Bu yazdığım vasıfları üstüne alacak kimse tanımıyorum bu sitede :) Sen niye alınıyorsun yahu :) Bu siteyle alakası olmayan bir şahıs zaten dedim ya bu dünyalı bile değil o :mrgreen: İçimde yaşıyorum nefretimi, teşhir etmem yasaklandı zira :)

yıkalım reis :queen:

Akşam 8' den Sabah 8'e çalıştıktan sonra sabah eve gidip uyumak yerine, güneşi görünce gezmeye doyamayıp akşama doğru halsizlikten uyuduktan sonra gece işe gitmek için yeniden uyanmaktan.....

Motosikleti
750x

Hanım abla seni kim kızdırdı bu kadar :silent:

Motosikleti
750x
Soru yok, ismi lazım değil dedim baştan kurcalamayalım lütfen :mrgreen:

Yeşim hanım lütfen kameralardan kaçmayınız.
Özgür basın durdurulamaz.
Halk bu konu hakkında sizden açıklama bekliyor.
Magazinciler olarak en kısa sürede sizden bir basın açıklaması bekliyoruz efendim. :mrgreen:

Dünyanın içine eden tek şey,birşeye nefret besleyen insanlardır.Ben sadece nefret edenlerden nefret ediyorum...

Dünyanın içine eden tek şey,birşeye nefret besleyen insanlardır.Ben sadece nefret edenlerden nefret ediyorum...

Nepal'de budist eğitimi alan rahip ağzı ile konuşmakta ve

bu başlık altına yazı yazanlara ithamda bulunmuş oluyorsun!..

O şekilde düşünürsen şayet; birileri de çıkar ve ''nefret edenlerden

nefret ediyorum '' diyenlerden '' nefret ediyorum '' der..

MkD

ee olmuş mu o polat her bölümde alıyor o parayı
derin devletden nefret ediyorum :mrgreen:

Yanıma gelip ''yeğenim bu kaç basıyo'' diyen amca, çoluk, çombalak bilimum herkesten tabiki nefret etmiyorum:mrgreen: hoşuma gider çoğunlukla.. tamam gargamel'den nefret ediyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar