Ne'ettiniz bu motorculara?

Sen hiç yarım debriyaj gaz arka fren kombinasyonuyla yavaş sürüş esnasında iki elin de meşgulken seni arkasında gören araba sürücüsüne kenara çekildiği için teşekkür etmenin ne kadar zor olduğunu bilebilir misin güzel insan? Montla sıçmak bile daha kolaydır herhalde.

Sen hiç yarım debriyaj gaz arka fren kombinasyonuyla yavaş sürüş esnasında iki elin de meşgulken seni arkasında gören araba sürücüsüne kenara çekildiği için teşekkür etmenin ne kadar zor olduğunu bilebilir misin güzel insan? Montla sıçmak bile daha kolaydır herhalde.

Buna çok güldüm işte.
Bunun da eğitimi olsa da öğrensem, şekilden şekile giriyorum teşekkür edebilmek için, sonuçta teşekkürden başka her şeye benziyor hareketim.

Aynen dün başıma geldi önümdeki araba aniden durdu verdim kontrayı sonradan farkettim önüne köpek çıkmış arkasından korna çalmıştım az daha ilerde bekleyip özür dileyip teşekkür edecektim ama ne gazı bırakabildim ne kafamla selam verebildim adam bana deliymişim gibi baktı :queen:

DKN

tesekkure gerek yok. Kafa sisirme yeterli :) ayni zamanda 4 tekerci olarak soyledim :)

Geçenlerde Işık'ta yanımda sıkışan bi artçılı ekip aynaları içerden kapatınca baba büyüksün diye tezahürat yaptılar 😄 Ne yaptılar bize hakkaten ya

Trafikte sıkışmışım, bir yandan trafiğe bir yandan sıcağa sövüyorum, bunun geçmişinde de onlarca çeşit kişinin sıkıştırma tacizine uğramışım, sonrada birisi direksiyonunu sağa kırıp 20 cm yer açıp geç diye el edince motordan inip öpesim geliyor:)

El debriyajdayken de zor oluyor işte. Bırakınca da iş işten geçmiş oluyor, aksiyon geçip gidiyor.

Hangi parmakla kornaya basıyorsun acaba? Baş parmak korna, işaret ve orta debriyaj, yüzük ve serçe de gidon da olur bunun olayı bu yani 5 parmak abanılmaz debriyaja :D

Hangi parmakla kornaya basıyorsun acaba? Baş parmak korna, işaret ve orta debriyaj, yüzük ve serçe de gidon da olur bunun olayı bu yani 5 parmak abanılmaz debriyaja :D

hondaysa motor, "akıllı honda mühendisleri" normalde sinyal olan yere kornayı koyduklarından zor olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar