Nedir Bu Ya ?

Arkadaşlar Motorum Arızalandığından Beri Binmiyordum Yaklaşık 4 Gündür Felan Neyse Lafı Uzatmayayım Motoru Apartmanın Altına Koyuyorum Bu Gün Akşam Motora Bakmaya Gittim Motorun Koltuğunun Üstünde BEYAZ BEYAZ Lekeler Oluşmuş Ve Koltuk Islatıktı Su Damlaları Wardı Suyu Sildim Ama Lekeler Geçmiyor Acaba Ben Şöyle Düşünüyorum Motorun Üstüne SU DAMLADI SONRADA GÜNEŞİ GÖRÜNCE KOLTUĞUN RENGİNİ SOLDURMUŞ OLA BİLİR Mİ KONUDAN ANLAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLURLARSA ÇOK SEVİNİRİM...

Herşey olabilir..
Ben kuş pisliği diye tahmin ediyorum..Cırcır olmuş bir kuş sanki :)

Kuş pislikleri asidiktir..Direk leke bırakıyor..

Ama Koltukta su damlaları wardı ayrıca lekeler su damlası şeklinde kafayı yiycem yaa :pr::pr:

Düşündüğünüz Şeyi Bende Düşündüm Ama Değil Boyası Atmış Altındaki Astarmıdır Neyse Onun Beyaz Rengi Çıkmış :pr::pr:

Ben hala cırcır olmuş kuş pisliği/çişi/kakası olduğunu düşünüyorum.. :)

suyun kireci olma ihtimali yüksek motorunu sirkeyle bi yıka kireçse geçer..

MkD

çamaşır suyudur o rengide atmış bak
teyzenin biri dökmüştür yanlışlıkla :silent:

suyun kireci olma ihtimali yüksek motorunu sirkeyle bi yıka kireçse geçer..

aynen

motorun buluntuğu ortamda rutubet ve tavanda terleme var ise o damlamıştır.

iş yerimizdeki kapalı otoparkta var bazı yerlerde araçların tavanına damlıyor ve mümkünü yok çıkmıyor

Ne olduğu önemli mi? Olan olmuş artık :D Cila falan at geçer belki.

su damlacıkları güneş ışığını gördüğü zaman mercek etkisi yapar, altındaki bulunan şeyi yakar

Ya arkadaşım nem diye bişey var bu ülkede, bizim motorlarımızda gece binmeye gittiğimde koltuğuna sanki bardakla su boşaltılmış gibi oluyor.
Uzun süre silinmediği zaman da leke yapıyor. Renk atıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------

Deniz kenarındaki illerde çok sık görülür, akşam veya gece motorun koltuğuna elimi sürdüğüm zaman şapır şapır damlar sular. Aylarca neme maruz kalan bi motorun koltuğu da bembeyaz olur. Bi arkadaşıma olmuştu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar