nedir bu polislerden çektiğim yaa

herkese merhaba.

size 1 saat önce, motorumla eve gelirken yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum.

boğaz köprüsünün anadolu çıkışında (gişelerden hemen sonra) 2 ay önce aldığım motorumla sakin sakin ilerlerken bir polis arabası önüme geçti, ve beni durdurdu.

Polis memuru, ehliyet ruhsat istedi. Bende, her şeyim tamam olduğu için gayet gururlu bi şekilde uzattım kendisine.

Polis ruhsatı inceledikten sonra muayene tarihinin geçmiş olduğunu söyledi, şubeye gidicez dedi. biraz bana can çekiştirdi (10 dakka boyunca), daha sonra rüşvet istemeye başladı, bende boş cüzdanımı gösterince güldü, hadi öğrencisin sen git dedi.

muayenemin tarihi 16.06.2005, sizce böyle bişe mümkün mü? yoksa polis rüşvet almak için yalan mı söylüyodu?

yeter ya... polislerden nefret ediyorum... bütün kurallara uyuyorum yine de bela beni buluyo..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bana biraz senaryo gibi geldi :cherry:

polislerin çok rüşvetciside var çok namuslusuda var usta ama ikisini birbirinden ayırt etmek biraz zor oluyo :thumright: tutturamadığın zmn kötü oluyo . . .

Coşkun bence sen bi süre motora binme abi, 2 aylık motorun muayenesi mi olur? 1 sene muayenesi yok. adam kafalayabilirsem diye kasmış işte. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bazen rüşvet almadığı için söylenebilirsiniz
başıma bi zaman bişi gelmiştide neyse

coskunist,
yoksa polis rüşvet almak için yalan mı söylüyodu?

yeter ya... polislerden nefret ediyorum...

Bence biraz daha dikkatli konusalım her meslekte her toplumda iyisi var kötüsü var...

Kazasız sürüşler dilerim...

boş yere polis çevirdiğinde altındaki makina güçlüyse gazla.
eğer durursanız;
1-Durmak için frene basacaksınız ve balataları harcayacaksınız.
2-Polisle siz dahil kimseye bir yararı olmayan bir diyaloğa girip vakit kaybedeceksiniz.
3-Diyalog bittikten sonra durmak için kaybettiğiniz hızınızı geri kazanmak için gaza basacaksınız.

Tam Kayserili işi oldu. :cherry: :cherry:

Bu dediklerim şaka ha; kimse yapmasın böyle şeyler.
Kanundan kaçılmaz.

Motosikleti
Su Motoru
Rüşvet alan polislerin genelde baş parmağı ve işararet parmağı arasında 3 nokta olur. O üç noktanın anlamıda, görmedim, duymadım, bilmiyorum dur. O üç noktayı görürseniz çekinmeden rüşvet verebilirsiniz ama noktaların anlamını sormak gibi bir gafletde bulunmayın sakın :) ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar