Nedir Bu Megelli :) ?

Arkadaşlar herkese selam.Motorumu değiştirip vitesli motora geçmeyi düşünüyorum bir süredir.Ve yaptığım araştırmalar sonucu Megelli 250 r'ı gördüm ve araştırmaya koyuldum.Piyasada fazla bilgi kirlilği var ve içinizde tecrübeli olanlardan yorumları bekliyorum. :)

Adamlar motosiklet üretmeyi bıraktı.. Destek vermeleri gerekli olsa da mutlaka zor bulunan şeyler olur.. Tipi dışında komple ofsayt bir motosiklet olduğunu sağdan soldan okudum.. Adamlar 9 bine alıyor 6-7 bine satmaya çalışıyor daha 6 ay geçmeden.. Uzak durulması gereken bir motosiklet bana göre..

Aklına bir şeyler takılan gelip buraya üye olup konu açıyor... Bari kendini tanıtsaydın.

Koskoca megelli konusu var... Yine site içerisinde megelli diye arama yap. Ne olduğunu gör.

Özel olarak, arkanı dön ve kaç...

herkesin hem fikir olduğu bir konuda nasıl bilgi kirliliği var çocuklarının motora binmemesini isteyen veliler onlara megelli alıp motordan soğumalarını ve bir daha binmemelerini sağlıyor.

@biyeybaraküs hahaha yorum çok iyidi ya :cherry: ben megelliyi titreme yoluyla kilo verdiren AB shaper gibi bi alet sanıyodum motormuymuş o :queen:

İşe bak motorun üretimi durmuş lakin gazetede yarım sayfa reklamını gördüm geçen gün... Yakacaklar milletin başını..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar